Huawei FreeBuds Pro 2 postale su član Journal redakcije na jedan dan
Huawei FreeBuds Pro 2 postale su član Journal redakcije na jedan dan

Huawei FreeBuds Pro 2 postale su član
Journal redakcije na jedan dan

Radna nedelja, trideset stepeni u hladu. Navlačimo omiljene bele letnje pantalone, u torbu ubacujemo Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice i u žurbi izlazimo iz stana. Vreme je za prvu jutarnju kafu u novoj kafeteriji blizu redakcije. Naručujemo produženi espresso s mlekom i dan počinje.

Ispijanje jutarnje kafe u obližnjoj kafeteriji ne ide bez maničnog pretraživanja najsvežijih modnih vesti i pisanja rasporeda za naredne dane. U centru grada je uvek drama i galama, ali nam danas pojačana muzika i glasni razgovori ne prave problem jer smo poneli naše nove bežične slušalice.

Huawei FreeBuds Pro 2 je uređaj koji umanjuje glasove oko nas putem efikasnog režima za minimiziranje ambijentalne buke. Na taj način, ostajemo fokusirane na jutarnje obaveze i planiranje sadržaja koji jedva čekamo da podelimo sa vama.

Espresso smo popile, jutarnja to do lista je označena. Vreme je za odlazak u redakciju, jer se članci neće napisati sami. Od obližnje kafeterije do redakcije imamo tačno dve pesme. Kako volimo da koračamo u ritmu muzike i na kratko se pojavimo u spotu omiljene pesme, kvalitet zvuka nam je veoma bitan.

Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice karakteriše Dual Sound i Hi-Res tehnologija, kao i mogućnost podešavanja basa i visokih i čistih tonova plejliste koja se upravo čuje na našim novim bežičnim slušalicama.

Dinamična atmosfera i maksimalna posvećenost pri kreiranju sadržaja opisuje jedan dan u Journal redakciji. Sele smo u svoju radnu stolicu i potpuno se prepustile pisanju. Kako bismo postigle neophodnu brzinu koja neće narušiti kvalitet naših članaka, potrebna nam je potpuna koncentracija, te smo ponovo iskoristile opciju za umanjivanje zvuka iz okoline.

Rečenice se nižu, vizuelna manifestacija članka poprima željeni oblik, sve ide po planu. Iznenada nam zvoni telefon, ali su nam pune ruke posla. Šta ako je poziv važan? Na našu sreću, FreeBuds Pro 2 poseduju jednostavnu opciju javljanja na telefon dodirivanjem, kao i pojačavanje zvuka prevlačenjem prsta preko slušalice.

Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei nudi i mogućnost povezivanja različitih uređaja radi efektivnosti koja nam je i više nego potrebna tokom užurbanog radnog dana. Ne morate imati sve uređaje uz sebe u svakom trenutku, ali njihove funkcije su vam ovim putem na raspolaganju. Nezgodna javljanja u trenutku kreiranja sadržaja i pisanja bitnog članka, kao i ponovna povezivanja uređaja su prošlost. Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice kompatibilne su i sa drugim Android, kao i IOS uređajima, pa vas na taj način ne sprečavaju da dnevne aktivnosti izvršavate upravo uz ovaj par bežičnih slušalica.

Huawei FreeBuds Pro 2 bežične slušalice pokazale su neospornu kolegijalnost i uspele su da isprate dinamičan tempo Journal redakcije. Efikasnost i prilagodljivost svakoj situaciji su karakteristike koje su u najvećoj meri obrazovale naše pozitivne impresije.

Učitati još
Zatvori