Gedžet koji će vam ulepšati leto: prenosivi eksterni disk
Gedžet koji će vam ulepšati leto: prenosivi eksterni disk

Gedžet koji će vam ulepšati leto:
prenosivi eksterni disk

Letnji period je period godišnjih odmora, putovanja, mora, jezera, planina. Gde god da krenete nemojte da zaboravite svoj zaštitni faktor. Lagana odeća i kupaći kostimi su sledeći na spisku. Međutim, predstavljamo vam još jednu stvar koja će ovoga leta biti uvek uz vas – gedžet koji će vam ulepšati leto. Samsung u svojoj ponudi nudi odličan prenosivi eksterni disk – T7 Shield Portable SSD disk. Na taj način, na dohvat ruke će vam biti omiljeni filmovi ili fotografije i video zapisi. Svaki strastveni fotograf, koji pri ruci ima T7 Shield disk, može da uživa u pravljenju zapisa sa letovanja i da čuva originalne fotografije u punom kvalitetu i rezoluciji.

U pokretu bez straha od gubitka datoteka ili podataka

Samsung T7 Shield Portable SSD disk je veličine kreditne kartice koji dobro kombinuje brzinu i kompaktnost, čvrst je i izdržljiv. Disk je otporan na vodu i prašinu, tako da budite opušteni i bezbedni, bilo da je na peškiru na peščanoj plaži, bilo da je dete u blizini slučajno prevrnulo kanticu vode dok se sunčate. T7 Shield disk, zahvaljujući svojoj otpornosti i maloj veličini  pruža mogućnost čuvanja sadržaja, praktično bez ograničenja, prenosa u kratkom roku, a uz to i sigurnost u slučaju pada. Vaše uspomene sa letovanje će biti bezbedne uz ovaj letnji gedžet.

Disk je dostupan u verzijama od 1 TB ili 2 TB i pruža ogroman prostor za skladištenje. Dostupan je u elegantnoj plavoj, bež ili crnoj boji. Pored toga, dizajniran je da radi sa mnogim uređajima, tako da možete da čuvate svoje fotografije, igrice i video zapise u 4K ili 8K rezoluciji na računaru, Mac-u, pametnom telefonu (Android) ili konzoli za igru.

T7 Shield disk je napredan uređaj za skladištenje. Zahvaljujući maloj težini (98 grama) i veoma izdržljivom kućištu, ovog leta možete da se odmorite bez brige o svojim podacima.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori