Fashion statment slušalice BEATS x KIM sve što nam je potrebno ovog leta
Fashion statment slušalice BEATS x KIM sve što nam je potrebno ovog leta

Fashion statment slušalice BEATS x KIM sve
što nam je potrebno ovog leta

Ako se vodimo mantrom Kim Kardashian (West?) da je život haotičan i da sve ostalo treba da nam bude jednostavno, Beast by Dre slušalice u saradnji sa najpoznatijom Kardashian sestrom, jesu sve što je falilo našoj vizuelnoj manifestaciji. Neutralni tonovi popularnih slušalica, nalik svakoj SKIMS kolekciji, uskoro stižu na tržište. U nastavku saznajte sve o BEATS x KIM kolaboraciji.

@beatsbydre
@beatsbydre
@beatsbydre
@beatsbydre

BEATS x KIM

Ne smatramo da je Kim muzički znalac, iako je do skoro bila udata za najvećeg muzičkog genija današnjice. Ipak, Beats Fit Pro model slušalica u novom ruhu Kim Kardashian estetike jeste komadić tehnologije koji želimo da imamo u svojim rukama (ušima). Beats Fit Pro slušalice kreirane su sa udobnim, bezbedno uklopljenim krilima koja se savijaju kako bi odgovarala ušima. Univerzalni dizajn krila stavljen je na vrhunski test sportistima svih vrsta. Zatim, tri mekane silikonske opcije za uši olakšavaju pronalaženje prave veličine. Za udobno i bezbedno stavljanje slušalica, nežno ih uvrćite. Beats Fit Pro slušalice, takođe, podešavaju zvuk dok okrećete glavu, za višedimenzionalni doživljaj koji čini da se osećate kao da ste u pesmi ili filmu. Slušalice možete da koristite do šest sati plus dodatnih osamnaest koje obezbeđuje kutijica za džepno punjenje. Ukoliko vam je ipak potrebno samo malo dodatnog uživanja, postoji petominutno punjenje baterije koje vam omogućava dodatnih sat vremena reprodukcije.

@beatsbydre
@beatsbydre
@beatsbydre
@beatsbydre

Opcija koju Kim Kardashian najviše koristi jeste Active Noise Cancelling sistem koji ubija svaki zvuk iz okoline. Kako kaže, jedino tako ne čuje svoju decu. Ipak, mi verujemo da na BEATS x KIM slušalicama ide DONDA na repeat.

beats by dre
beats by dre
beats by dre
beats by dre
Učitati još
Zatvori