Tattva, boutique klub i restoran na Pagu, ima novi program koji spaja sva čula
Tattva, boutique klub i restoran na Pagu, ima novi program koji spaja sva čula

Tattva, boutique klub i restoran na Pagu, ima
novi program koji spaja sva čula

U subotu je otvorena sezona u restoranu Tattva na Zrću na ostrvu Pagu. Jedno od najlepših hrvatskih ostrva, s dugom istorijom i tradicijom, istovremeno je prava party meka – hrvatska Ibiza – Pag će i ove godine biti IT mesto za godišnji odmor. Tattva je boutique klub i restoran na plaži koji se već nakon prošlogodišnjeg otvaranja ucrtao na karti omiljenih mesta koje obavezno morate posetiti na hrvatskoj obali. Ovogodišnja sezona predstavlja novi koncept i program Dine & Dance koji će, ne sumnjamo, mnogima postati omiljena letnja aktivnost.

Dine & Dance

Miris soli u vazduhu, pesak pod nogama, najukusniji gastronomski specijaliteti uz vrhunska hrvatska vina, uz fantastičnu muzičku ponudu koja vas zove na ples. Leto je pred vratima, a duge tople noći mogu biti još primamljivije kad sve ovo smestite na jedno mesto, prelep boutique klub i restoran Tattva. Smešten na jednoj od najpoznatijih hrvatskih plaža, ovogodišnjim programom dine & dance podiže lestvicu još više. Dine and dance je koncept koji gostima pruža unique experience uživanja u kvalitetnoj hrani i još boljoj muzici uz koju ćete sigurno zaplesati nakon jela. Uz program dine and dance održavaće se i razne prigodne večeri, kao što su Full Moon party, Fusion night, Emotion night, koja ima za cilj da kod gosta izazove emocije. Večeri će često začiniti i nastupi različitih performera, kao što su fire show, bellydance performance, nastupi DJ-eva i razni drugi sadržaji, sve s ciljem da gost dobije potpun doživljaj kvalitetne hrane i programa.

Tattva Pag

Sve to se odvija u prelepoj Tattvi, uređenoj u boho stilu, s detaljima koji će vas očarati na prvu. Na trenutak ćete pomisliti da ste ukrali komadić sveta samo za sebe i da je vreme stalo. Ostali ste vi, vaši dragi ljudi, predivan ambijent i more – za sve ostalo pobrinuće se vrhunski stručnjaci koji su ovo mesto zamisliti tačno onakvim kakvim ga možete osetiti. Tattva je spoj iskustva, vrhunske usluge, prelepog ambijenta i vašeg doživljaja slobode. Sve je u znaku prirode, a prostorom dominiraju detalji koji je slave. Pet elemenata, zemlja, voda, vatra, vazduh i etar, koji se skrivaju u nama i oko nas – filozofija je Tattve Pag. U Tattvi se spaja nekoliko različitih svetova, povezujući sva naša čula i stvarajući ugođaj kakav nigde niste osetili.

Kuhinja u Tattvi pobrinuće se da vaša nepca uživaju tokom cele večeri. Nova ekipa na čelu s Nikolom Radovanovićem, kuvarom s višegodišnjim inostranim iskustvom, gastronomiju ovog mesta dovela je do savršenstva. U pripremi jela koriste se isključivo lokalne namirnice, autohtone na Pagu. Hrana je mediteranska, a uz kvalitetnu selekciju domaćih vina, u ponudi su razni ukusni kokteli. Ideja Tattve je da posetiocima Zrća pruži doživljaj koji je drugačiji od ostatka ponude. Cilj je približiti se publici, a opet ostaviti autentičnost da progovara iz svakog aspekta ovog projekta. Vlasnici Mirela i Boris Šuljić, eminentni hrvatski ugostitelji, ovim projektom ponovo su pokazali kako su dobra ideja i istrajnost vođena kvalitetom definitivno pun pogodak.

Više o Tattvi potražite ovde.

 

Foto: Nikola Radovani

Učitati još
Zatvori