Baby news: Tamara Dragičević se porodila!
Baby news: Tamara Dragičević se porodila!

Baby news: Tamara Dragičević se porodila!

Glumica Tamara Dragičević i glumac Petar Benčina već godinama spadaju u kategoriju najboljih domaćih glumaca. U njihovim ulogama, bilo filmskim ili televizijskim, uživali smo bezbroj puta. Upravo zbog toga sa nestrpljenjem iščekujemo svako novo ostvarenje u kom će se pojaviti.

Sa druge strane, kada ih ne gledamo na filmskom platnu, oni isto tako slove za ultimativnu inspiraciju – i to u različitim segmentima. Bilo da je u pitanju moda, lifestyle, skladan porodični život ili nešto potpuno drugačije, uživamo u svakom njihovom pojavljivanju. Kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama. Stoga nas je krajem februara obradovala ekskluzivna informacija da će njih dvoje postati roditelji po treći put.

Tamara Dragičević (3)
Nemanja Miščević 
Tamara Dragičević (1)
Nemanja Miščević 
Tamara Dragičević (2)
Nemanja Miščević 

Baby #3 is here 

Međutim, sada nas je iznenadio nešto drugačiji Instagram story putem kog je glumica Tamara Dragičević otkrila ono što smo dugo iščekivali. Naime, kroz niz fotografija, ona je saopštila da je ponovo postala majka. Nedugo zatim, u objedinjenog Instagram objavi, glumački par je sa fanovima i pratiocima na Instagramu podelio vest da je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana – i to dečaka kom su dali ime Boris.

Podsetimo, popularni glumački par u braku je od 2016. godine, a ćerku Stašu dobili su krajem iste godine. Tri godine kasnije, odnosno u avgustu 2019. godine, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana – dečaka Lazara. Dakle, četvoročlani dom sada se dodatno proširio, a Journal tim se pridružuje čestitkama!

Foto: Nemanja Miščević / Instagram @tamaradragicevic & @petarbencina

Učitati još
Zatvori