SUNNYLiFE dušeci za vodu su na vrhu naše letnje wishliste
SUNNYLiFE dušeci za vodu su na vrhu naše letnje wishliste

SUNNYLiFE dušeci za vodu su na vrhu
naše letnje wishliste

Kada je u pitanju kupovina, leto je savršeno vreme da damo sebi malo više slobode nego inače. Kupovina stvari koje su više želje nego potrebe, definitivno lakše opravdamo kada možemo da okrivimo sunce za naše impulsivne odluke. Uostalom, ne mora baš svaka stvar da bude naročito pametna potrošnja. Shodno tome, pronašli smo brend dušeka za vodu koji nas mami da naše impulsivne shopping odluke preovladaju – SUNNYLiFE!

Royal Mansour

Aussie way of life

Rođen na plažama Sidneja, SUNNYLiFE je osnovan sa jednostavnim ciljem: da podeli autentični letnji stil Australije sa ostatkom sveta. Brend je poznat po svojim ogromnim sezonskim kolekcijama koje sadrže svaki letnji artikal koji se može zamisliti, a nama su posebno zapali za oko kul dušeci za vodu koje posebno želimo.

Bilo da su u pitanju smele, podebljane grafike ili dušeci vintage printova, SUNNYLiFE kolekcije obuhvataju sve. Osim što su izuzetno zabavni, ovi dušeci lako postaju deo samog outfita. Ko bi rekao da dušeci mogu biti ovoliko stylish?

Ovi dušeci savršeni su za svaki odlazak na plažu, žurke na bazenu ili jednostavno photo session u sopstvenom dvorištu (guilty as charged). Unesite zabavu u vaše omiljene letnje aktivnosti, a zasigurno ćete izazvati i par ljubomornih pogleda.

 

My Mediterranean
I Love Sun

Gde možemo pronaći SUNNYLiFE?

Sve SUNNYLiFE dušeke možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu kao i instagram profilu. Ono što ćete tamo otkriti jeste da se njihova ponuda proteže od predmeta za plažu kao što su peškiri, torbe i stolice, do raznoraznih proizvoda poput bazenčića i coolera za piće.

U nastavku izabrali smo još neke naše odabire nalepših dušeka za plažu koji su na našoj wishlisti, a sigurni smo i na vašoj!

Nostalgica
Glitter
Miami
Smiley
Rainbow
Učitati još
Zatvori