Stigao je video s Journal događaja u Rovinju – doživite atmosferu nezaboravne žurke
Stigao je video s Journal događaja u Rovinju – doživite atmosferu nezaboravne žurke

Stigao je video s Journal događaja u Rovinju – doživite atmosferu nezaboravne žurke

Jedna od najlepših rovinjskih lokacija, plato ispred crkve sv. Eufemije, na jednu noć postala je hedonistička oazu u kojoj su uživali brojni posetioci, klijenti i saradnici Journala. Ovaj party bio je poseban i po tome što smo i zavnično proslavili lansiranje našeg portala Journal.rs. Iz beogradske kancelarije pratimo i kreiramo trendove i stvaramo sadržaj koji čitaoce opušta i zabavlja, ali im takođr služimo i kao inspiracija.

Journal Party Rovinj 2022

Retro stil na predivnoj baroknoj lokaciji

Tako je se u duhu novih početaka, ovu noć još posebnijom učinio bajkoviti ambijent i dobra atmosfera uz slogan #allaboutchange. Svi gosti su imali pogled na more i čaroban zalazak sunca. Zbog venecijanskog baroknog izgleda crkve i platoa na kojem se događaj održao, i uređenje je bilo retro, osmišljeno posebno kao oda letu s kojim smo se oprostili.

Journal_Party_Rovinj

Nastup Sergeja Ćetkovića koji nas je oduševio

Iznenađenje večeri je bio muzički nastup crnogorske zvezde Sergeja Ćetkovića koji je priredio nastup za pamćenje. “Pogledi u tami”, „Nisu mi dali da te volim“, „Pusti probleme“, “Kofer”, “Ljubav” samo su neke od pesama koje su podigle atmosferu. Sergej je sišao sa bine i zapevao i zaplesao s zvanicama i to je definitivno deo večeri koji se dugo neće zaboraviti.

Sergej Ćetković Journal 2022

Naš Journal Rovinj Party sad je dobio i zvaničan video. Pogledajte delić divne atmosfere koja će se još dugo pamtiti:  

Najbolji delikatesi u srcu Istre

Tokom Journal događaja u Rovinju uživalo se i u pravim istarskim specijalitetima, od pršute, istarskog ombolo, kobasica s ruzmarinom, kobasica s tartufima te istarske pančete, a tu su bili i vrhunski sirevi, ali i Vege Corner kako bismo zadovoljili sve ukuse. Nismo zaboravili ni na keks i sladoled koji su zasladili kraj večeri. Odlična hrana bila je propraćena i odličnim pićima, a svi su se mogli osvežiti na više lokacija na kojima ih je čekao veliki izbor osvežavajućih pića.

Journal Party Rovinj  2022

Vrhunska atmosfera, brojna poznata lica, i naravno, gastro delikatesi i osvežavajuća pića, samo su neki od razloga zašto je ovo još jedana u nizu Journal žurka koji će se pamtiti.

Ko je sve došao na ekskluzivni Journal događaj u Rovinju pogledajte OVDE.

Sergej Ćetković na Journal događaju napravio je atmosferu za pamćenje, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Kako je izgledalo uređenje, saznajte OVDE.

U kojim gastro delikatesima i osvežavajućim pićima smo uživali, možete videti OVDE.

Veliko hvala svim sponzorima koji su pomogli u realizaciji Journal događaja u Rovinju:JanaPPD GlobalDS AutomobilesEucerinAuraBeljeKrašLedo i Heineken te hvala prijateljima Pršutana JelenićHistrisLatus, Myrkl i Zvona catering.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal događaja.

Učitati još
Zatvori