Starbucks konačno dobija lokal na Novom Beogradu
Starbucks konačno dobija lokal na Novom Beogradu

Starbucks konačno dobija lokal
na Novom Beogradu

Sjajne vesti za sve Novobeograđane, koji su ujedno i pasionirani ljubitelji kafe. Naime, Starbucks lanac kafeterija u Beogradu uskoro će postati bogatiji za još jednu lokaciju sa druge strane mosta.

Novi Starbucks lokal biće lociran blizu reke, pa će samim tim u letnjim mesecima biti obavezna stanica za sve ljubitelje kafe koji se nađu u blizini. Ako ste ciljali na tržni centar Ušće – 10 poena za vas. U prizemlju ovog centra od početka leta Novobeograđani će moći da uživaju u kafama, ali i ostalim napitcima po kojima je ovaj američki lanac poznat.

Novi lokal biće sa strane koja gleda na hotel Hyatt, a ostaje nam da se nadamo da će taj deo postati bogatiji i za potencijalnu baštu kafića.

Prvi Starbucks otvoren je u tržnom centru Rajićeva, gde gosti leti uživaju u bašti koja je na 3 minuta hoda od Kalemegdana. Sledeća dva lokala su otvorena takođe u okviru tržnih centara Ada Mall i Beo, a poslednji je prošle godine otvoren na uglu ulica kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra.

Pored sjajne kafe, peciva i poslastica, u Starbucks lokalima možete kupiti razne dekorativne šolje, kako za kućnu upotrebu tako i za kafu za poneti. Ovaj američki lanac je nedavno proslavio 25 godina od postojanja čuveneg red cup-a, a potilika poslovanja na svetskom nivou potencira kupovinu reusable bočica kako bi se smanjila potrošnja jednokratnih pakovanja.

Foto: Instagram; Starbucks Serbia

Učitati još
Zatvori