Stan iznad poznate Notting Hill knjižare upravo je pušten u prodaju
Stan iznad poznate Notting Hill knjižare upravo je pušten u prodaju

Stan iznad poznate Notting Hill knjižare
upravo je pušten u prodaju

Londonska četvrt Nothing Hill jedna je od najprestižnijih i najuređenijih delova grada. Poznata je po svojim beskrajno šarmantnim kućama u pastelnim bojama, mini buvljaku antikviteta Portobello Road Market, ali turisti je posećuju i kako bi videli čuvenu knjižaru iz filma „Notting Hill“ sa Juliom Roberts i Hugh Grantom. Ovaj film iz 1999. godine i danas slovi za jednu od najpopularnijih romantičnih komedija svih vremena.

Notting Hill

Prodaje se stan iznad knjižare iz filma Notting Hill

Stan iznad poznate knjižare koju je u filmu „Notting Hill“ vodio William (Hugh Grant) prodaje se za 2,4 miliona funti. Danas je knjižara iz filma ‘The Travel Book Co’, na Portobello Roadu, zapravo prodavnica suvenira. Ali, još uvek ima svoj legendarni, prepoznatljiv plavi izlog i svakodnevno okuplja fanove filma. Zapravo, ceo Notting Hill kvart i dalje je turistička atrakcija baš zbog kadrova iz istoimenog holivudskog blokbastera.

Stan koji se nalazi u ulici Portobello Road prostire na tri sprata. On se prostire na više od 1400 kvadrata stambenog prostora, sa otvorenom prostorijom za prijem, kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva kupatila i prostranom terasom. Celi treći sprat stana posvećen je glavnoj spavaćoj sobi, koja ima zasebno kupatilo. Celi stan možete videti ovde.

NOTTING HILL
Notting Hill
Notting Hill

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

Foto: IMDb, Unsplash,

Učitati još
Zatvori