Sienna Miller glamurozno objavila trudnoću na crvenom tepihu
Sienna Miller glamurozno objavila trudnoću na crvenom tepihu

Sienna Miller glamurozno objavila
trudnoću na crvenom tepihu

Kada je Rihanna pionirski pretvorila objavu trudnoće u modni trenutak, mnoge zvezde su sledile njen primer, pa je to postao svojevrsni trend kojem se nismo nadali – ali kojem smo se i te kako obradovali. Britanska glumica i jedna od dražih nam modnih it devojaka, Sienna Miller, sada je sve podigla na jedan drugi nivo, kada se  pojavila na crvenom tepihu u Londonu, na kojem joj je glavni aksesoar bio – trudnički stomak.

Povod glumičinog pojavljivanja bio je događaj Vogue World, koji se ove godine, nakon prošlogodišnje njujorške manifestacije, održava u Londonu. Ove godine, sve je posvećeno slavljenju britanske kulture i mode, a ovim spektaklom ujedno je otpočela i Nedelja mode u prestonici Velike Britanije. Sienna Miller pojavila se pred kraljevskim pozorištem Drury Lane u Schiaparelli setu iz jesenje couture kolekcije za 2023. godinu. Modna kuća je za ovu priliku glumici dodelila nežni puffy komplet u boji slonove kosti, koji se sastojao od crop topa i suknje.

Za Siennu Miller ovo je druga trudnoća, a prva sa sadašnjim izabranikom, mladim glumcem Olijem Greenom. Njihova romansa otpočela je februara prošle godine, kada su prvi put viđeni zajedno u javnosti. Glumica, rođena Njujorčanka odrasla u Londonu, mama je jedanaestogodišnje devojčice Marlowe, koju je dobila sa bivšim verenikom, engleskim glumcem Tomom Sturridgeom.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori