Zavirite u luksuzni hotel na Zlatiboru koji se otvara 2023. godine
Zavirite u luksuzni hotel na Zlatiboru koji se otvara 2023. godine

Zavirite u luksuzni hotel na Zlatiboru
koji se otvara 2023. godine

Luksuzni hotel sa pet zvezdica Bor Squared, by Karisma biće otvoren na Zlatiboru na jesen 2023. godine. Ovim otvaranjem će se najposećeniji planinski centar u Srbiji naći na listi svetskih destinacija na kojima grupacija Karisma Hotels & Resorts posluje.

Luksuzni hotel
Hotel Bor Squared by Karisma

Hotelski kompleks Bor Squared, by Karisma imaće 71 smeštajnu jedinicu. Takodje, imaće dodatne kapacitete u vrlo luksuznom rezidencijalnom delu koji će biti deo hotelskog kompleksa. Ceo kompleks je dizajniran tako da se potpuno integriše sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje. Svedene boje, topla atmosfera i posvećenost svakom detalju doprineće osećaju udobnosti doma. Međutim, ono po čemu će se svakako izdvajati i što će ga činiti autentičnim jeste vrhunska usluga, kao i inovativni koncepti koje nudi.

Luksuzni hotel
Hotel Bor Squared by Karisma

U sastavu Bor Squared hotela je pomenuti rezidencijalni deo, kao i veliki SPA & Wellness centar. Tu će se naći i tri restorana koja će, između ostalog, nuditi raznolik izbor hrane. Na meniju će se naći i španska, kao i italijanska kuhinja. Za one koji vole da uživaju u pogledu i ugođaju koji se savršeno uklapa uz aperitivo momente, moć će da posete Rooftop Bar.

Ovaj luksuzni hotel imaće i Cigar lounge namenjen gostima prefinjenog ukusa koji vole da uživaju u dobrim cigarama dok ispijaju kvalitetna pića. Za posetioce biće otvoren i Lobby bar za uživanje uz kafu i dobar čaj, kao i deserte.

luskuzni hotel
Hotel Bor Squared by Karisma
Hotel Bor Squared by Karisma

Otvaranje ovog hotela doprineće podizanju standarda u hotelijerstvu, kada je lokalna scena u pitanju. Takodje, učvrstiće poziciju Zlatibora kao jedne od najpoželjnijih i najatraktivnijih destinacija u Srbiji, ali i regionu. Do sledeće jeseni i samog otvaranja, uživajte u fotografijama sa kojim najavljujemo luksuzni hotel Bor Squared, by Karisma.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori