Vodimo vas u Slow Beam u Tasmaniji,  jedan od najtraženijih Air Bnb smeštaja
Vodimo vas u Slow Beam u Tasmaniji,  jedan od najtraženijih Air Bnb smeštaja

Vodimo vas u Slow Beam u Tasmaniji, jedan od
najtraženijih Air Bnb smeštaja

Ako vam treba daleka destinacija gde je time zone toliko drugačiji od našeg da niko ne može da vas dobije u real time-u, naša ideja je Australija. Tačnije Tasmanija. Ultimativni getaway. Vodimo vas u Slow Beam u gradu Hobart, jedan od najtraženijih Air Bnb smeštaja na svetu.

Air Bnb u Tasmaniji
@slow_beam
Air Bnb u Tasmaniji
@slow_beam

Slow Beam nudi luksuzni Air Bnb experience. Kuća je podignuta od temelja 2019. godine, u blizini centra grada Hobart na ostrvu Tasmanija. Kuća na dva sprata nalazi se u privatnoj ulici okruženoj šumskim rastinjem a pogled se pruža na obalu (do koje vam kolima treba samo 8 minuta).

Dakle, imate svoj mir koji za manje od 10 minuta možete zameniti socijalizacijom i boravkom na plaži. Prostor je vrlo prostran i privatan, a akcenat se stavlja na dizajn enterijera za kojim su korisnici apsolutno ludi.

Air Bnb u Tasmaniji
AIR BNB
Slow Beam
Air BNB
@slow_beam
Air Bnb
@slow_beam
@slow_beam

Fenomenalan dizajn enterijera

Ne znamo gde bi smo počeli, kada je Slow Beam enterijer u pitanju. Ova kuća je arhitektonski projektovana za ultimativni tasmanijski getaway. U njoj možete pronaći komade nameštaja i art  australijskih umetnika i dizajnera kao što su: Grant Featherston, Esther Stewart, Anna Varendoff i mnogi drugi. Promocija lokalne umetnosti i dizajna at its finest.

Enterijer je sam po sebi mračan, zbog tamnih zidova i šumskog okruženja. Njegovi vlasnici upozoravaju da u popodnevnim satima može da bude jako malo prirodnog svetla, što nekad i nije tako loše. Stilski, jedan deo flertuje sa jarkim bold bojama i estetikom koja podseća na sedemdesete, dok sa druge strane imamo potpuno minimalističku kuhinju u granit sivoj boji.

Naš favorit je kupatilo kroz koje se prožima kombinacija naradžasto oker i bordo boje, a u kojem dominira velika kada okružena staklom i pogledam na prirodu. What an experience!

Air BNB
Air Bnb
Air Bnb
Air Bnb
Slow Beam
Air Bnb
Slow Beam
Air Bnb

Kada stignete u Slow Beam Air Bnb tamo vas čekaju gratis kokteli brenda Taylor & Smith za dobrodošlicu. Market Lane kafa je uvek dostupna, a u kupatilu se možete poslužiti Le Labo kozmetikom. Da li smo stigli u raj? Ovo je idealan momenat za mentalni teleport, ako može na tri, četiri, SAD.

@slow_beam
@slow_beam
@slow_beam
@slow_beam
@slow_beam
Air Bnb
@slow_beam

Ukoliko želite da provedete svoj odmor upravo ovde, morate bukirati minimum par meseci ranije. Mi smo proverili, i sve do nove godine nema slobodnih datuma. Mi predlažemo januar, možete rentirati ovaj Air Bnb na par dana,  pa produžiti u Melburn na Australian Open. Australijska turneja – why not?

Foto: Instagram; Air Bnb

Učitati još
Zatvori