Vodimo vas na virtuelno putovanje u Casa Cazorla
Vodimo vas na virtuelno putovanje u Casa Cazorla

Vodimo vas na virtuelno
putovanje u Casa Cazorla

Znate da od svega najviše volimo putovanja, pa makar ona bila i virtuelna. Kako je leto na izmaku mi smo odlučili da vam danas serviramo upravo jedno takvo i ovaj po svemu sudeći le[t]nji beogradski vikend bar na trenutak preselimo na jugozapad Francuske gde se u okviru Casa Cazoral spajaju sve naše ljubavi u jednoj: enterijer, moda, putovanja i umetnost života [kao] na filmu.

/ @hannaschonberg /

La la [ Casa CazorLa] nd.

Da je Hanna Schönberg naša odabrana crush/influence girl znali smo nakon što nam je servirala total white outfit-e kao savršenu opciju za produžetak leta.  Ovog puta i sama je odlučila da omiljenom godišnjem dobu odsvira produžetak i poslednje dane leta provede na jugozapadu Francuske u savršenoj country side meets mediterian house – Casa Cazorla, koja je oličenje svega onoga što priželjkujemo kada su putovanja, inspiracija, arhitektura i dizajn u pitanju. Zato prepisujemo ovaj provereni recept od nje i zajedno sa vama u septembar ulazimo u duhu dream travel inspiracije/lokacije.

Casa Cazorla jedinstven je primer velelepne vile nenametljivog, a kranje sofisticiranog mediteranskog stila lociranog na imanju od 7000 hektara nepreglednog zelenila, na udaljenosti od svega petnaest minuta od Atlantskog okeana. Okupana mediteranskim suncem, inspirativnim enterijerom i zelenilom predstavlja sinonim za mir spakovan u estetiku francuskog šarma koja pored total relax moda može poslužiti i kao savršen setting za proslave, intimna venčanje ili jednostavno travel destinaciju za feed iz snova.

Locirajte se u kasno poslepodne spertembarskog dana u Bordeaux, vi u letnjoj haljini mokre kose od popodnevnog uživanja na bazenu kako okupljate vašu raštrkanu vacation ekipu oko kamenog stola pod tremom dvorištnog kutka namenjenog za smeh, uživanje i čist hedonizam na večeri sa posluženjem francuskih delikatesa zero kilometars radijusa porekla.

Nakon, ne brojimo koliko, litara francuskog bordoa ili provansalskog rozea, Casa Cazorla vas seli unutra i ugošćava u svojim kamenim zidinama u stilu bež meets drvo meets mermer sa primesama autentičnih umetničkih dela, pet spavaćih soba nedoljivog latinskog duha i autentičnim powder rooms. Za vas [ and your other half ] predlažemo da na vreme zapljunete dvorišni spavaći kutak, za koji opis nije potreban – možete pretpostaviti i uveriti se lično da je kao i sve gorenavedeno + and little extra of this world.

U Il sapori del sud danas uživamo kroz niz virtuelnih razglednica koje nam sinergija lepote i mira donosi upravo Casa Cazoral, a mi imamo samo da dodamo da nam je ručni prtljag već spakovan i samo čekamo da na drugoj liniji čujemo omiljenu nam mantru leta: ajmo!

Foto. Instagram @casa.cazorla   @hannaschonberg

 

Učitati još
Zatvori