Vila Palladio: Arhitektonsko čudo koje je osvojilo društvene mreže
Vila Palladio: Arhitektonsko čudo koje je osvojilo društvene mreže

Vila Palladio: Arhitektonsko čudo koje je
osvojilo društvene mreže

Vila Palladio u Indiji, kako na društvenim mrežama, u magazinima, ali i svetu hotelijerstva predstavlja spoj luksuza i sofisticiranosti. Građen od strane proslavljenog italijanskog arhitekte Andrea di Pjetroa, ovaj raskošni hotel spaja klasičnu estetiku sa savremenim udobnostima i pogodnostima. To ga definitivno čini posebnom u smislu istorijske važnosti, ali i mestom na kom oni koji imaju prilike da ga posete, mogu potpuno da se prepuste čarima koje nudi. Otvoren je za posete od septembra 2022. godine, a poseduje skromnih devet soba i šarmantno seosko imanje inspirisano tradicijom nekadašnjih indijskih hotela. Za veoma kratko vreme stekao je veliku slavu u svetu turizma, a u Indiji predstavlja jedno od mesta koja bi trebalo obići ukoliko ste zaljubljenik u arhitekturu, istoriju i tradiciju.

Crveno arhitektonsko čudo

Eksterijer i enterijer hotela ističu se najpre zbog crvene boje koja je u kombinaciji sa ružičastom, belom i crnom nešto što odlikuje čitav hotel. Pored toga, visoki stubovi, živopisni vrtovi, mnoštvo detalja kada je reč o arhitekturi i glamurozan izgled čine ovo mesto neponovoljivim iskustvom za svakog posetioca. Vila Palladio važi za mesto koje budi osećaj gracioznosti. Fasada je ukrašena toplim crvenim tonovima i ukrašenim balkonima što odaje kraljevski šarm. Sa svojim pažljivo dizajniranim sobama i apartmanima, svaki prostor je pored udobnosti i raskošni nameštaj sa jedinstvenim paletama boja. Iz svake od soba može se posmatrati grad ili pažljivo uređeni vrtovi. Moderne pogodnosti, jedinstven dizajn i dekoracija, nude savršen spoj funkcionalnosti i elegancije.

Gostoprimstvo

Vila Palladio, predstavlja ujedno i posvećenost gostoprimstvu. Upravo po tome indijska kultura je vekovima unazad poznata. Komentari onih koji su imali prilike da posete ovo mesto kažu da je osoblje veoma posvećeno. Kako kažu, udovoljavaju svakoj potrebi gosta sa iskrenom toplinom i brigom. Zaključak je da Vila Palladio zasigurno deluje kao mesto gde je svaki trenutak proslava umetnosti, kulture i veštine življenja u punom sjaju. Na vama je samo da procenite. Da li je ovo mesto i u vama uspelo da probudi čežnju da ga jednog dana posetite? Ukoliko nas pitate, mi smo ga stavili na našu travel wish list-u.

Učitati još
Zatvori