U ovoj vili sa bazenom želimo da provedemo celo leto
U ovoj vili sa bazenom želimo da provedemo celo leto

U ovoj vili sa bazenom želimo da
provedemo celo leto

Život u gradu leti zna biti zaista težak, a uz nepodnošljive vrućine jedino o čemu razmišljamo je beg od gradskih ulica i odlazak na more. Oni koji traže pravi beg od gradskih gužvi, stresa i obaveza, najčešće za odmor odaberu nek mirnija ostrva, a za potpuno uživanje, naravno, bitno je i pronaći savršen smeštaj. Jedna od najljepših vila za odmor koja pruža sve od navedenog nalazi se na Malom Lošinju u Hrvatskoj. Osim lokacijom, ova mala oaza nas je očarala savršenim uređenjem i predivnim bazenom. Da se mi pitamo – celo leto ne bismo mrdnuli iz vile Amber St. Martin.

Amber St. Martin vila za odmor

Inspirisana jednostavnošću, ravnotežom s prirodom i prirodnim materijalima, ova vila pruža odmor i uživanje kao retko koje drugo mesto. Dvosobna vila smeštena je u tradicionalnoj ribarskoj luci Sv. Martin, na samo 150 metara od divne plaže i 10 minuta hoda do centra Malog Lošinja. Jedno je od onih mesta koje ima baš sve potrebno za celokupni reset i punjenje baterija, u šta će vas uveriti fotografije u nastavku.

Uređenje vile iz snova

Vila Amber St. Martin velika je 70 m², a uređena je u pretežito nežnim, prirodnim i zemljanim tonovima. Interijerom i eksterijerom tako prevladavaju nijanse smeđe, bež i sive boje uz zelenilo brojnih biljaka. Nas je očarala jednostavnost kojim cela vila odiše, a posebno su zanimljivi elementi od drveta i kamena, i detalji u uređenju kao što su pletene korpe i keramičko posuđe.

Iz soba se pruža pogled na more, a moramo napomenuti kako je nas zaista očarala terasa sa bazenom i natkrivenim spoljnim dnevnim boravkom. Ovde bismo, bez preterivanja, uz dobru knjigu ili dobro društvo rado proveli ceo dan svaki dan! Veliki dnevni krevet, stočić i stoličice smešteni su tik uz bazen, na par stepenica iznad prizemlja. Arhitekturu vile potpisuje Siniša Bjelica, a za uređenje interijera zaslužna je arhiteka Nika Serdar. U nastavku donosimo malu virtualnu šetnju vilom!

Sve informacije o vili Amber St. Martin možete pronaći ovde.

Foto: Amber St. Martin

Učitati još
Zatvori