Teniski raj u srcu pustinje koji izgleda kao iz filma „The Florida Project“
Teniski raj u srcu pustinje koji izgleda kao iz filma „The Florida Project“

Teniski raj u srcu pustinje koji izgleda kao iz filma „The Florida Project“

U srcu pustinjskog pejzaža Borrego Springsa u Kaliforniji, Teniski tereni – the Courts stoje kao svedočanstvo o uspešnoj teniskoj kulturi u ovom mirnom pustinjskom gradu. Ovaj teniski objekat je već godinama turistička atrakcija. Okružen zadivljujućom lepotom pustinje, nudi jedinstvenu kombinaciju sporta i nepregledne prirode. Stvarajući nezaboravno iskustvo kako za iskusne igrače, tako i za početnike i one koji se tenisom ne bave.

Atmosfera okupana suncem i svež vazduh odmah postavljaju scenu za nezaboravan teniski doživljaj. Tereni se ponose različitim podlogama za igru, od klasičnih tvrdih terena do šljunka, zadovoljavajući različite profesionalne preference igrača. Objekat nudi iznajmljivanje opreme za one koji možda nemaju sopstvenu. Time su postigli da svako ima priliku da uživa u igri u ovom jedinstvenom pustinjskom okruženju. Tu je i zaseban kompleks u kom može da se boravi, uživa u bazenu, enterijeru koji je moderan, drugačiji, inovativan i predstavlja i dizajnersko rešenje vredno pažnje kao i sami tereni.

Pejzaž

Jedna od istaknutih karakteristika terena je blizina okolnih planina i prostranih pustinjskih pejzaža. Dok se uključujete u živu razmenu lopti ili servirate pod vedrim plavim nebom, veličanstvene planine San Ysidro i prostrani pustinjski pejzaži stvaraju zadivljujuću panoramu. Na taj način dobijate dodir prirode koji čini jedinstvenim svaki meč.

Za one koji traže profesionalno osoblje, tereni nude trenerske sesije koje vode iskusni instruktori. Bez obzira da li ste početnik koji uči osnove ili napredni igrač, personalizovano vođstvo je dostupno kako bi vam pomoglo da postignete svoje teniske ciljeve. Dakle, ovo nije samo estetski lep teniski centar. Ovo je ozbiljna posvećenost tenisu. Van terena postoje sedišta za posmatrače i igrače, omogućavajući svima da upiju jedinstvenu atmosferu. Tu je i bazen za sve one koji žele da se opuste nakon napornog treninga ili uživaju u kupanju tokom čitavog dana u autentičnom ambijentu u samom srcu pustinje.

Enterijer kao iz filma – The Florida Project

Osim što je ovo svetski poznato središte za ljubitelje tenisa, ovi tereni takođe su poznati i po sopstvenim turnirima, podstičući osećaj zajedništva među igračima i povezujući zajednicu Borrego Springsa. Tereni u Borrego Springsu  su harmoničan spoj sporta, prirode i zajednice. Sa svojim zadivljujućim pejzažem, raznovrsnim podlogama za igru i posvećenošću inkluzivnosti, tereni pružaju tenisko iskustvo koje se ne može zaboraviti. Enterijer i sama arhitektura čine ih nezaobilaznom destinacijom kako za domaće stanovnike, tako i za posetioce koji traže nezaboravan teniski raj u srcu pustinje.

Na samom početku, vlasnici kluba imali su ideju da zadrže originalnu arhitekturu i da je oplemene modernim dizajnerskim rešenjima. Obogatili su enterijer dinamičnim, funky nameštajem, pločicama, uneli mnoštvo boja. Kombinacija svetlih i pastelnih nijansi definitivno podseća na film The Florida Project.

Učitati još
Zatvori