Text me when you land – limitirana kolekcija putnih torbi koju nam donose brendovi Beis i Lonely Ghost
Text me when you land – limitirana kolekcija putnih torbi koju nam donose brendovi Beis i Lonely Ghost

Text me when you land – limitirana kolekcija putnih torbi koju nam donose brendovi Beis i Lonely Ghost

Glumica Shay Mitchell, poznata po seriji “Pretty little liars”, 2018. godine ušla je u preduzetničke vode i osnovala lifestyle & travel brend Beis.

Ona se na ovaj korak odlučila jer na globalnom tržištu nije mogla da nađe adekvatan asortiman kofera i putnih torbi kakav je želela, te je na ovaj način svojim istomišljenicima ponudila veoma širok spektar putne opreme.

Kvalitet komada koji nose Beis potpis zadovoljava potrebe i onih najzahtevnijih (travel) potrošača, a nova, limitirana “Lonely air” kolekcija pravi je dizajnerski show off.

Text me when you land

Ova limitirana kolekcija dolazi u vidu kolaboracije sa američkim brendom Lonely Ghost, koji su osnovali influenseri Indy Blue (Severe) i Bronson Christensen. Poznat po vrlo catchy natpisima i dobrom marketingu ovaj brend postao je jedan od onih koji poznate ličnosti obožavaju da nose – svojevoljno (bez plaćenih reklama), a u njihovom estetskom duhu rađena je i “Lonely Air” serija kofera, kao i ostalog putnog aksesoara.

Shay Mitchell uskočila je i kao model za ovu kolekciju ne bi li viralnost dodatno porasla, a odvojena kampanja rađena je i sa regularnim modelima. Scenografija su, naravno, aerodrom, avion i pista a kampanja je rađena tako da poželimo već sutra da krenemo na neki girls trip.

Lonely air / asortiman

Limitirana kolekcija kolaboracije dva popularna brenda u ponudi ima viralni kofer sa natpisom “Text me when you land” u tri veličine, torbe sa kaiševima, kozmetičke nesesere, aksesoar za pasoš i luggage tag kao i torbe za ručni prtljag.

Svi komadi rađeni su u crvenoj i beloj boji, a pored putnih aksesoara koji su deo kolaboracije sa brendom Beis tu su i odevni predmeti u vidu trenerki i majica koji su, takođe, deo Lonely air kolekcije.

Ceo putni asortiman čeka vas na ovom linku, mi smo naš već naručili / guilty as charged.

Učitati još
Zatvori