Providne kupole u prirodi na Japodskim ostrvima izgledaju kao iz najlepše bajke

Providne kupole u prirodi na Japodskim ostrvima
izgledaju kao iz najlepše bajke

Pet malih ostrva na reci Uni čine Japodska ostrva, jednu od najvećih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini. Uz neposrednu blizinu granice s Hrvatskom, ovo malo ostrvo pravi je raj za sve ljubitelje prirode. Ova rečna ostrva nalaze se blizu Bihaća, a svega 40-ak kilometara od Plitvičkih jezera. Zeleno plava oaza koju čine reka i priroda Japodska ostrva čine idilom koja je još uvek, na svu sreću, poprilično netaknuta. Ako tražite odmor iz snova, pronašli smo nešto za vas. Smeštaj na Japodskim ostrvima čarobnim čine providne kupole.

Smeštaj u providnim kupolama

Poseta destinaciji iz snova može biti još čarobnija ako su i trenuci u smeštaju najlpši mogući. Na Japodskim ostrvima nudi se jedna originalna i jedinstvena opcija smeštaja, a to su providne kupole. Providne kupole primaju po dve osobe i garantiraju najlepše zvezdane noći i izlaske sunca koji se pamte zauvek.

Kupole su opremljene velikim bračnim krevetom, frižiderom, klima uređajem i smart TV-om, WiFijem, kupatilom s kadom i mini terasom sakrivenom od znatiželjnih pogleda. U svakom trenutku vaša providna kupola jednostavno može prestati da bude providna – samo treba da povučete velike zavese.

Doručak je uključen u cenu, a osim blizine plaže za sve željne aktivnog odmora na Uni, uz kupolu dobijate i gumeni kanu te pola sata besplatne vožnje na lađi s lađarom.

Aktivan odmor na reci Una

Japodska ostrva omiljeno su odredište za sve ljubitelje aktivnog odmora u prirodi jer ovdje imaju pregršt opcija. Od popularnog raftinga na Uni, koji je čisti spoj adrenalina i uživanja, pa sve do quad avantura, biciklizma i pešačkih tura – ovde nikada nije dosadno!

Foto: Rafting Una

Učitati još
Zatvori