Proslavite 20. godišnjicu filma „Scooby-Doo” uz noćenje u vozilu Mystery Machine
Proslavite 20. godišnjicu filma „Scooby-Doo” uz noćenje u vozilu Mystery Machine

Proslavite 20. godišnjicu filma „Scooby-Doo” uz noćenje u vozilu Mystery Machine

Scooby Dooby Doo, where are you? – opštepoznate su reči iz pesme kojumo pevušili u našem detinjstvu. Simpatična družina je koristeći svoj kultni kombi najčešće sasvim slučajno nailazila na opasne misterije. Fred, Velma, Daphne, Shaggy i pas Scooby Doo suočavaju se s duhovima i čudovištima. Na kraju zločinac biva uhvaćen. Skidaju mu masku i otkrivaju da se zapravo radi o čoveku koji je strašnu priču koristio za svoj interes. Šta kada bismo vam rekli da ćete moći da prespavate u jednom od najpoznatijih vozila na svetu?

Ovog leta obeležava se 20. godišnjica kultne filmske adaptacije Scooby-Dooa, a sada se Shaggy (Matthew Lillard) pridružio Airbnb-u kako bi vam pomogao da to proslavite noćnim boravkom u samom kombiju Mystery Machine. „Jedva čekam da dočekam goste kao njihov domaćin i pružim im letnji odmor koji nikada neće zaboraviti… Čudovišta nisu uključena”, izjavio je Lillard.

Uz cenu od samo 20 dolara za noć, gosti će moći da prenoće u Mystery Machineu koji će biti parkiran uz slikovitu obalu južne Kalifornije s rajskim pogledom na okean. Kombi pruža ugodno utočište, a ukrašen je s više rekvizita, uključujući lava lampu, kostime i neke strogo poverljive datoteke.

Iskustvo dolazi zajedno s TV-om iz ranih 2000-ih i ugrađenim DVD plejerom, kao i filmom iz 2002. godine. Obožavaoci mogu da proslave godišnjicu uz mini-zabavu, grickalice, viršle i burgere. Za ljubitelje kultnog klasičnog filma, Airbnb počeće da prima rezervacije za Mystery Machine 16. juna, s početkom u 19:00 CEST. Više informacija možete saznati ovde.

Učitati još
Zatvori