Pronašli smo presladak Airbnb u Italiji gde ćete sigurno poželeti da odete na romantični getaway
Pronašli smo presladak Airbnb u Italiji gde ćete sigurno poželeti da odete na romantični getaway

Pronašli smo presladak Airbnb u Italiji gde ćete sigurno poželeti da odete na romantični getaway

Neki od nas su već bili na svojim letnjim odmorima, neki tek treba da odu, ali to ne znači da je prerano da krenemo sa planiranjem sledećeg putovanja. Mi smo malo istraživali umesto vas, pa smo ovaj put našli nešto što je idealno za sve one koji su planirali neki romantični getaway u skorije vreme. U pitanju je presladak Airbnb u Italiji koji je savršeno mesto za pobeći zajedno sa svojim partnerom na nekoliko dana.

 

I SETTE CONI – TRULLO EDERA

Provedite nezaboravan odmor u očaravajućem okruženju Italijanskog grada Cisternino u Pulji. Trullo Edera nudi raj mira i spokoja, smešten na uzvišenom položaju sa zadivljujućim pogledom. To je savršeno mesto ako volite prirodu. Možete ostati ispod masline čitajući dobru knjigu, možete se prošetati malim seoskim ulicama ili otići do najbližih plaža.

Ovaj Airbnb je potpuno renoviran i nalazi na mirnoj lokaciji u prirodi sa predivnim pogledom na dolinu. To je trullo sa autentičnim stilom, većina enterijera je reciklirana ili stari nameštaj ponovo osmišljen na moderan i funkcionalan način. Ima 1 dvokrevetnu spavaću sobu i 1 kauč na razvlačenje u dnevnom boravku. Novorenovirano kupatilo sa tušem, potpuno opremljenu kuhinju, mašinu za pranje veša i puno spoljnog prostora.

Ukoliko se odlučite da odsedate u, po našem mišljenju, najromantičnijem Airbnb-u u Italiji, imate mogućnost da posetite bilo koju od mnogih znamenitosti u Pulji. Neki od njih su Pećine Kastelana, trulli u Alberobelu, barokni gradovi Leče i Martina Franka, iskopine ​​Egnazije, zoosafari u Fazanu, Castel del Monte sa Fridrikovim zamkom…

Smatramo da smo vam prilično olakšali izbor za vaše sledeće romantično putovanje, znamo da bismo mi vrlo rado otišli. U slučaju da vas i dalje nismo ubedili, pogledajte još neke slike koje bi mogle da uspeju u tome.

Foto: Airbnb

Učitati još
Zatvori