Pronašli smo čudesan Airbnb u okviru zamka iz 16. veka u Francuskoj
Pronašli smo čudesan Airbnb u okviru zamka iz 16. veka u Francuskoj

Pronašli smo čudesan Airbnb u okviru
zamka iz 16. veka u Francuskoj

Jug Francuske je sam po sebi već dovoljno magičan, a šta biste pomislili kad bismo vam rekli da smo pronašli nešto što ga čini utoliko više magičnim. Pronašli smo neverovatan Airbnb na jugu Francuske gde bi vas odsedanje u njemu vratilo u jedno potpuno drugačije vreme. U pitanju je kamena koliba u sklopu dvorca iz 16. veka koja nudi jedinstveni način da iskusite ovu prelepu zemlju.

Ovaj neverovatan Airbnb se nalazi na teritoriji zamka iz 1543. godine i nudi autentičan boravak na imanju. Unutrašnjost je ispunjen dekorom koji odgovara istorijskom šarmu oblasti sa dodanim modernim udobnostima.

Na imanju se nalazi zajednički bazen skriven u zadivljujućim baštama i kamenim zidinama zamka. Malo toga možemo reći da je bolje od ispijanja hladnih pića pored ovog neverovatnog prizora. Savršeno mesto za sve ljubitelje lepote i mira koji traže unikatan način da provedu svoje letnje dane. I koliko često zapravo možete reći da ste odsedali u zamku?

Unutrašnjost samog smeštaja podjednako je očaravajuća. Jedinstveni nameštaj i dekor koji vas izmešta iz trenutnog doba i daje osećaj pravog idiličnog načina života južne Francuske. Zamak je na povoljnoj lokaciji i kratkom vožnjom možete doći do drugih prelepih malih sela, turističkih atrakcija i preslatkih vinarija. Savršen za one koje uživaju u otkrivanju pravih skrivenih dragulja Francuske.

Smatramo da su reči sve reči suvišne i da ovaj čudesan Airbnb najbolje govori za sebe. Pogledajte ostatak neverovatnih slika ovog imanja i sigurni smo da ćete poželeti da se tamo istog trenutka stvorite.

Sve informacije o tome kako možete da provedete odmor u ovom prelepom zamku možete pronaći na njihovom sajtu.

Foto: Airbnb

Učitati još
Zatvori