Novogodišnja čarolija u ONE & ONLY Portonovi rizortu
Novogodišnja čarolija u ONE & ONLY Portonovi rizortu

Novogodišnja čarolija u ONE &
ONLY Portonovi rizortu

Na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, u jedinstvenom mediteranskom naselju Portonovi, One&Only Portonovi najavljuje prazničnu sezonu u kojoj će se transformisati u pravu prazničnu zimsku palatu tokom ovogodišnjih praznika.

Šta se to sprema na crnogorskom primorju za praznike:

Deda Mraz i svečanost palenja lampica:

Idealno okruženje rizorta je kreirano za goste svih generacija, i nudi za svakoga po nešto kada je reč o prazničnoj zabavi. Svečanosti počeće paljenjem lampica na jelci 4. decembra, a nakon toga od 15. decembra do 7. januara sledi zabavna izrada i ukrašavanje kućica od medenjaka za najmlađe posetioce.

Uz zvuk zvončića i praznične melodije, odmaralište je pripremilo tradicionalnu gozbu koja uključuje svečane večere na Badnje veče, 24. decembra i Božić, 25. decembra od 18h, te božićni ručak od podneva nadalje.

Porodice i deca svih uzrasta mogu da osete uzbuđenje odmotavajući poklone u holu hotela jer će u godste doći Deda Mraz.

Proslava Nove Godine u Portonovi rizortu:

Proslava Nove godine obećava veče za pamćenje uz svečanu večeru i zabavu u La Verandi31. decembra. Ova noć će zasigurno postaviti ton za Novu godinu, i to u pratnji muzičke umetnice Nike Turković sa bendom. Za doček očekuje vas i spektakularni vatromet. Gala večera od pet jela, koju je osmislio izvršni šef kuhinje Chris Mare, donosi najbolje od mediteranske kuhinje u kombinaciji sa najboljim sastojcima iz Crne Gore. Produžavajući veče na sledeći dan, rizort nudi i posebne ponude i za smeštaj u njihovom hotelu.

Celokupni sadržaj tokom decembra u Portonovi rizortu:

U skladu sa novogodišnjim odlukama, wellness centar Chenot Espace će se u januaru fokusirati na programe detoksikacije, kao i na svakodnevne treninge joge i akva aerobika. NEO butik koji se nalazi u sklopu rizorta imaće specijalne ponude modnih dodataka regionalnih i stranih brendova tokom decembra i januara.

Magični duh Portonovi naselja oživljava u decembru, uz mnoštvo lampiona i ukrasa kojima će biti okićen za sve posetioce. Niz svečanih događanja, zabave i nesvakidašnjih proslava koje će zasigurno osigurati nezaboravan doživljaj. Gosti i posetioci Portonovi naselja su pozvani da posete i Portonovi Božićni market i uživaju u domaćim specijalitetima, uključujući kolače, riblje specijalitete, hamburgere, vafle, takose i razne druge praznične zalogaje.

Marina trg će ugostiti neke od najpoznatijih domaćih i regionalnih muzičkih zvezda, među kojima su Amira Medunjanin i Petar Grašo, dok će deca moći da uživaju ​​u društvu Deda Mraza i dečijim predstavama koje će biti organizovane u duhu praznika.

Gosti Portonovi naselja imaće prilike da vide i uzbudljive svetlosne instalacije koje će obasjati marinu i osvetliti noćno nebo širom rizorta.

Provedite vreme sa svojim najmilijima i uživajte u praznicima u One&Only Portonovi rizortu. Za rezervacije, možete se obratiti organizaciji Portonovi naselja na mail: [email protected] ili pozivom na broj +382 31 691 001. Kada je reč o programima u Portonovi naselju potrebno izvršiti najavu putem emaila [email protected]

Učitati još
Zatvori