MIMI Djo nam otkriva 6 TOP skrivenih plaža na Mikonosu
MIMI Djo nam otkriva 6 TOP skrivenih plaža na Mikonosu

MIMI Djo nam otkriva 6 TOP
skrivenih plaža na Mikonosu

Već dugi niz godina obožavamo, pratimo i obavezno đuskamo uz zvuk beogradskog DJ dua Mimi x FY, koje su ovog leta stalna postavka renomiranog kluba Moni Mykonos. Dok svakodnevno gledamo njihove story objave na Instagramu, zamolili smo Mimi da s Journalom podeli svoju insajdersku avanturu i otkrije nam najbolje plaže ovog prelepog grčkog ostrva. Ukoliko ste rešili ovog leta da idete na Mikonos, pogledajte koje su skrivene plaže za koje znaju samo cool devojke kao što je i Mimi Djo.

1. Alemagou~

Plaža za dušu. Ovo je moje omiljeno mesto na ostrvu. Alemagou je započeo svoju priču 2010. i bio je začetnik nove ere na Mikonosu. Spoj zena i uživanja preko dana, a ludih žurki koje počinju malo pre mraka s još luđim di-džej programom. Naravno, tu su i sjajna hrana i usluga. Celodnevno iskustvo koje ostavlja bez daha.

 

2. Fokos

Moje novo otkrovenje. Na samo 45 minuta vožnje od starog grada i offroad puta, kreće prelepa pusta uvala gde se nalazi najlepša taverna na Mikonosu. Bez dometa, bez interneta, čak i bez muzike u restoranu, vrlo lako se prepustite toj energiji i uživanju u lokalnoj kuhinji.

 

  3. Kapari

Divlja, skrivena plaža na jugozapadnoj strani ostrva. Uvek vetrovita i s puno talasa, idealna je za sve koji vole sportske aktivnosti na vodi, plus ovde je jedan od najlepših zalazaka sunca.

 

4. Scorpios

Kao i Alemagou, jedna od najkul plaža na ostrvu. Arhitektura i dizajn ovog mesta stvarno su posebni i prelepi, a sve to prati još bolji muzički i umetnički program, od di-džejeva do live izvođača, joga rituala… Takođe, na Scorpiosu morate obavezno probati lokalne specijalitete.

 

5. Agios Sostis i Kikis taverna

Kikis taverna iznad Agios Sostis plaže slična je Fokosu, nema rezervacija, interneta, dometa. Dođete i čekate u redu, ali vredi, ne znam šta je lepše, pogled ili hrana.

 

6. Sanctuary

Sanctuary je otvorio i na Mikonosu svoj Eco retreat. Nešto između boho i hipi vajba, ovo novo mesto je definitivno nešto što preporučujem ove sezone, i ceo fazon je uklopljen s još boljim spiskom poznatih di-džejeva.

 

A mi kažemo – jedva čekamo da ti se pridružimo na Mikonosu!

Učitati još
Zatvori