Meneghetti Wine Hotel & Vinery proglašen jednim od najboljih luksuznih hotela na svetu
Meneghetti Wine Hotel & Vinery proglašen jednim od najboljih luksuznih hotela na svetu

Meneghetti Wine Hotel & Vinery proglašen jednim od najboljih luksuznih hotela na svetu

Cenjena publikacija Fodor’s Travel, koja je preko 80 godina pouzdan izvor za stručne savete o putovanjima, odabrala je ovogodišnje dobitnike nagrada za najbolje svetske hotele. U pažljivo odabranoj selekciji Fodor’s Finest Hotel Award, među 92 najbolja svetska hotela našao se i  — Meneghetti Wine Hotel & Winery. Priznanje je tim veće, znajući da je tek 16 evropskih hotela ušlo u navedeni izbor, što Meneghetti svrstava na sam vrh ponude našeg kontinenta.

Meneghetti Wine Hotel & Winery

Ovogodišnja selekcija pobednika uključuje različite tipove luksuznog smeštaja, uključujući posede koji se nalaze u renoviranim vinarijama, na najtraženijim destinacijama ili u sedištima svetskih i evropskih metropola. Nagrađeni hoteli nude najotmenije pogodnosti za luksuzan boravak, a svaki od njih priča svoju jedinstvenu priču. Stoga, zaista ne čudi da je i Meneghetti prepoznat u ovom prestižnom izboru.

Meneghetti Wine Hotel & Winery već je dve dekade sinonim za suptilan luksuz i modernu istarsku eleganciju na temelju svoje hotelske, vinske i kulinarske ponude. Imanje se sastoji od vrhunskog hotela sa 5 zvezdica, člana prestižnog udruženja Relais & Chateaux, kao i luksuznih vila i rezidencija, dva restorana, bara, beach cluba i renomirane vinarije.

Imanje Meneghetti odlikuje konstantan rast i ulaganje — prvenstveno u okviru stalnog podizanja lestvice kvaliteta, ali i sadržaja na samom imanju. Pogotovo su ponosni na sve veća priznanja u raznim poljima hotelijerstva i vinarstva, koja svedoče ulaganju u ljude i sopstvene proizvode. U novu 2023. planiraju da udju sa 8 novih rezidencija sa bazenima, kao i dodatnim sadržajima na imanju, sa ciljem da osiguraju još viši nivo usluge.

Obzirom da su za ovu sezonu zatvorili svoja vrata, svakako planirajte posetu ovom jedinstvenom vinskom hotelu i vinariji od proleća 2023. godine.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori