Dubrovnik – nova destinacija za porodični odmor
Dubrovnik – nova destinacija za porodični odmor

Dubrovnik – nova destinacija
za porodični odmor

Zahvaljujući svojoj bogatoj istoriji, upečatljivoj arhitekturi, ali i činjenici da je poslužio kao pozornica za seriju Game of Thrones, Dubrovnik je postao jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj. Jasno vam je, dakle, da nama razloga za posetu ne nedostaje.

Dubrovnik kao porodična destinacija?

Iako su neki od vas možda ovaj biser Mediterana smatrali romantičnom destinacijom, Dubrovnik može ponuditi puno i porodici sa mališanima različitih uzrasta. Vožnja žičarom do Srđa, poseta zidinama i Stradun samo su neke od atrakcija koje će zabaviti svako dete – i što da ne, dete u vama! Za dodatnu zabavu mališana (i roditelja), ovog se juna na poluostrvu Babin Kuk otvara zabavni svet za igruSvima već dobro poznati lanac hotela Valamar otvara Maro World – najveći porodični centar na Jadranu. Prostiraće se na 1800 m2, a za sve goste Valamara, ulaznica za zabavni park biće uključena u cenu boravka u njihovim hotelima na poluostrvu.

Maro World

Zabavni svet za decu

Maro World smešten je na poluostrvu Babin Kuk, između Valamarovih hotela, na malom Stradunu. Od centra grada je udaljen 10-ak minuta autom, a od bilo kojeg Valamarovog hotela koji minut pešice. U njemu ćete pronaći nove i savremene igre za svoju decu, poput Maro Smart Play – inovativnog prostora koji podstiče kreativnost. Deca će moći da izraze svoju maštu i stvaraju svoje priče kroz različite aktivnosti. Za one najmlađe tu je Maro Softplay zona puna sunđerastih elemenata i poligona, kao i klasični Maro Clubovi za decu od 3 do 12 godina. Osim toga, u Maro Theatre održavaće se razni programi, od lutkarskih predstava do pozorišnih izvedbi. Vaši će mališani imati priliku da upoznaju nove prijatelje i iskoriste vreme za zabavu. Ali to nije sve! 

Maro Mini Club
Maro Theatre

Maro World ima još nekoliko atrakcija koje će vas oduševiti. Ako tražite nešto tradicionalnije, tada Old Skool Game Lounge nudi stoni tenis, stoni fudbal, bilijar i društvene igre. Tu je i veliki Game Lounge – posebno dizajnirana igraonica sa gaming konzolama i širokim izborom video-igara za decu i odrasle.

Za one koji traže avanturu i uzbuđenje, tu je i trambolina na otvorenom, kao i adrenalin zona. Drugim rečima, na 720 kvadratnih metara ovaj zabavni park nudi atrakcije za decu svih uzrasta.

Maro World Family Playlounge

Gde spavati i zašto

Predlažemo da svoj smeštaj potražite na desetak minuta vožnje autom od zidina, gde se nalazi poluostrvo Babin Kuk. Mesto je okruženo čistim morem, šumom, pešačkim stazama i hotelima za svačiji ukus. Ovde ne morate da brinete o parkingu, od hotela do hotela vodi vas staza, tišina je umirujuća, kao i mirisi mora i mediteranskog bilja.

Naša preporuka za porodični hotel zasigurno je novi Valamar Tirena Hotel 4* – spojen sa Maro World-om i u potpunosti uređen i prilagođen porodicama. Nalazi se na nekoliko minuta od plaža, ima svoje bazene za bebe, sa toboganima i vodenim atrakcijama za decu i odrasle.

Valamar Tirena Hotel

Iskoristite akciju sada, pa uživajte u junu

Trenutno je aktuelna akcija sa kojom je polupansion uključen u cenu – što znači da ne brinete ni oko čega. Nakon doručka možete se zaputiti u grad, šetati i istraživati znamenitosti. Za ručak možete uživati u nekom od lokalnih specijaliteta, poput hobotnice i pašticade. Na bazenu hotela u Oliva grill-u pronaći ćete nešto za svakog člana porodice. Uveče vas očekuje bogata buffet večera i bar u kojem se možete opustiti dok su deca u sigurnim rukama animatora.

Letnje temperature i toplo more samo su deo ponude ovog bisera, a za savršeni porodični odmor pobrinuo se Valamar. Deca će u Maro World-u uživati u pričama i učiti, a vi ćete dobiti priliku za stvaranje prekrasnih porodičnih uspomena.

Dakle, vidimo se u Dubrovniku ovog juna!

Učitati još
Zatvori