Da li će ovaj sajt za bukiranje smeštaja oduzeti slavu AirBnb-u i Booking-u?
Da li će ovaj sajt za bukiranje smeštaja oduzeti slavu AirBnb-u i Booking-u?

Da li će ovaj sajt za bukiranje smeštaja
oduzeti slavu AirBnb-u i Booking-u?

Pre samo nekoliko godina na tržištu se pojavio novi sajt za bukiranje smeštaja, Landfolk. Prvenstveno, okupio je one koji vole skandinavsko uređenje enterijera, kuće za odmor u prirodi, a njihov sajt mnogima može da deluje kao IKEA katalog u kom je porodica na prvom mestu. Kako je vreme odmicalo, ovaj sajt preoteo je slavu AirBnb-u i Booking-u kada je reč o iznajmljivanju smeštaja na lokacijama Danske, Norveške i Nemačke. Međutim, naša redakcija otišla je korak dalje i saznala zbog čega je ovaj sajt za bukiranje smeštaja tako brzo „planuo“.

Osnivači Landfolk-a, nekadašnji radnici u kompaniji AirBnb

AirBnb sajt je jedan od najpopularnijih kada je reč o iznajmljivanju smeštaja u čitavom svetu. Međutim, i oni imaju svoje mane. Nekadašnji radnici ove kompanije, odlučili su da mane koje poseduje AirBnb pretvore u svoje prednosti. Tako su recimo cene na njihovom sajtu konačne. Šta to znači? Ne može vam se dogoditi da vlasnik apartmana traži dodatan novac za čišćenje ili takse. U svaku cenu unapred je uračunat svaki mogući trošak koji može da vas „zadesi“. Sa druge strane, fokusirali su se na određene regije, ali i izgled samih objekata. Kao što smo već u uvodu istakli, Danska, Norveška i Nemačka su zemlje u kojima možete da bukirate smeštaj. Svaka kuća u njihovoj brošuri je po nečemu upečatljiva i svaka drži određen standard.

Dakle, selekcijom zemalja u kojima posluju, samog smeštaja koji mora posedovati određene stvari i kreiranjem fiksnih cena kreirali su platformu koja je za veoma kratak vremenski period postala prioritetni izbor određenim putnicima.

@landfolk_com
@landfolk_com
@landfolk_com
@landfolk_com

Prelepe kuće koje mogu biti inspiracija svim ljubiteljima enterijera

Kako je polje delovanja Landfolk-a trenutno ograničeno samo na određene regije, ukoliko vas fotografije smeštaja ne inspirišu na putovanje, na preuređenje enterijera sigurno hoće. Svaka kuća ima posebno, interesantno i nesvakidašnje uređen enterijer i eksterijer. Fotografije smeštaja na sajtu, ali i samom Instagram nalogu Landfolk-a inspirišu u svakom smislu te reči. Ukoliko ste ljubitelj skandinavskog, nordijskog i nemačkog uređenja enterijera, verujemo da ćete se zaljubiti u svaki njihov oglas.

@landfolk_com
@landfolk_com
@landfolk_com
@landfolk_com

Počeli iz Danske, a da li će zaživeti i kod nas?

Kao što smo već istakli, Landfolk je prvenstveno počeo sa reklamiranjem smeštaja u Danskoj, no svoje polje delovanja i svoj jedinstven hospitaliti proširili su i na ostale zemlje. Kako je ovaj  startup zaista postao ozbiljno mesto za sve ljubitelje boravka u prirodi i aktivnog odmora, verujemo da će u budućnosti polako širiti i na ostale zemlje u Evropi. Na nama je samo da ih dočekamo spremni, a ovo posebno ističemo kada je reč o onima koji se bave iznajmljivanjem smeštaja u Srbiji. Za sada nema nikakve naznake da bi Landfolk mogao da dođe u našu zemlju. Ono što je definitivno jeste da naša zemlja i te kako ima šta da ponudi kada je reč o odgovoru na njihov koncept.

Učitati još
Zatvori