Ukoliko imate ljubimca, evo koja mesta treba da posetite u Beogradu i okolini
Ukoliko imate ljubimca, evo koja mesta treba da posetite u Beogradu i okolini

Ukoliko imate ljubimca, evo koja mesta treba
da posetite u Beogradu i okolini

Odnos prema kućnim ljubimcima umnogome je promenjen na bolje poslednjih nekoliko godina. I to sa punim pravom. Naši psi zauzimaju veći deo naših kauča, kreveta i srca, pa se tako i trudimo da im obezbedimo sve najbolje što možemo. Oblačimo ih u slatke kaputiće, dizajnersku odeću i trudimo se da ih vodimo na odmor, prosto – želimo da im život bude lep. Svakodnevne šetnje su neminovne, pa smo tako odlučili da pronađemo mesta u Beogradu i okolini koje možete posetiti sa svojim psom i uživati u lepom vremenu. Napravili smo kratak vodič.

Gde sa psom na kafu?

SavaSava concept, Starbucks

Kao dva glavna favorita izdvajamo SavaSava koncept i Starbucks. Prvi izbor, SavaSava concept biramo zbog fantastičnog enterijera i eksterijera. Na ovom mestu možete uživati u spoju prirode i luksuza, što znati da se vi možete opustiti i na miru popiti kafu ili neko drugo piće, dok će vaša kuca uživati u predivnoj prirodi. Starbucks je jasan izbor, a popularni Puppuccino je idealna poslastica za vašeg psa tokom letnjih dana.

Lokacija:

SavaSava concept – Jocina Ada bb, Beograd

Starbucks – Kneza Miloša 1; Kneza Mihaila 54; Radnička 9; Vojislava Ilića 141; Ulica Astrid Lindgren 1; Obilićev venac 14, Beograd

Gde sa psom u šetnju?

Ada Međica, Kalemegdan, Dunavski kej, Zvezdarska šuma, Banjička šuma, Košutnjak

Iako ste za sva ova mesta sigurno već čuli, nije na odmet da podsetimo da su najdostupnija mesta i besplatne opcije ponekad najbolje. Prirodne lepote Beograda neometano su prikazane u njegovim parkovima, pa tako vikende rezervišemo za duge šetnje i uživanje u outdoors aktivnostima. Džoging, lagani trending ili jednostavno šetnja, uvek su bolji uz vaše krznene prijatelje. Ukoliko su vaši psi trenirani, u zavisnosti od pravila pojedinačnih parkova, možete ih pustiti da slobodno šetaju i trčkaraju po travi, a vi se možete opustiti u prirodnom ambijentu.

Gde sa psom u okolini Beograda?

Kabinet Brewery, Buzzoffski cabins, Kafeterija Vikend

Dolazimo do tri dragulja za koje nismo sigurni da ste do sada imali prilike da posetite. Kabinet Brewery se nalazi u Sopotu, na oko 40 minuta vožnje od Beograda. Predstavlja fenomenalnu destinaciju koju možete posetiti sa svojim ljubimcem i uživati u degustaciji najboljih piva. Sa druge strane, Buzzoffski cabins predstavlja neverovatno iskustvo u Zasavici, koje će ceniti i vaš mali krzneni prijatelj. Last, but not least, Kafeterija Vikend spaja sve najbolje od dva sveta – kafu i prirodu. Sve tri destinacije nisu ni na sat vremena vožnje od Beograda, tako da vam neće biti potrebno mnogo vremena od kuće do ovih zanimljvih destinacija.

Lokacija:

Kabinet Brewery – Despota Stefana Lazarevića, Nemenikuće, Sopot 11450

Buzzoffski cabins – Zasavica

Kafeterija Vikend – Cara Dušana 106, Krčedin

Učitati još
Zatvori