Koji horoskopski znak vam je najbolje društvo na putovanjima?

Koji horoskopski znak vam je najbolje
društvo na putovanjima?

Odabrati savršenog partnera za putovanje ponekad zna biti zeznuta stvar. Sigurno ste se mnogo puta zapitali koja vam je prijateljica idealna suputnica, koja sa vama deli iste interese kad su putovanja u pitanju i ima istu viziju savršenog odmora. Astrolozi tvrde da mnoge odgovore na ova pitanja krije horoskop. Pa pre nego što počnete da planirate gde i sa kim biste išli na sledeće putovanje, proverite ko vam je idealni astrološki travel buddy, prema preporuci poznate astrološkinje Susan Miller.

Ovan

Rođeni ste vođa, pionir i istraživač što znači da na odmoru volite biti aktivni. Istraživanje novog grada, planinarenje ili sportske aktivnosti spadaju u ono što vas zanima na putovanju. S obzirom da ste vrlo nezavisni i niste baš timski igrač, najsretniji ste kad vreme provodite jedan na jedan. Zbog toga je vaš idealni saputnik vaš partner ili bliska prijateljica. Najviše vam odgovaraju osobe rođene u znaku Lava. Bez obzira što ste vi zainteresirani za provod na otvorenom, dok Lav više uživa u prefinjenijim stvarima, zajedno ćete naći dobru ravnotežu.

Bik

Ako ste rođeni u znaku Bika, vrlo ste senzualni i obožavate da razmazite samu sebe. Zato planirajte odmor sa puno luksuza, ali negde gde se možete opustiti poput boravka u nekom ekskluzivnom resortu ili hotelu s wellnessom. Vaš idealni partner za putovanja su Ribe jer su vrlo prijateljski nastrojene i rado će se prilagoditi na sve.

Blizanci

Bliznaci obožavaju da putuju, uče i isprobavaju nove stvari. Često ste nemirni pa ćete sigurno poželeti odmor na kojem ćete nakratko zaboraviti na svoju svakodnevnicu. Isplanirajte putovanje sa bratom ili sestrom ili idite na jednu od onih grupnih tura kako bi upoznali nove ljude. Vaš idealni astrološki partner je Strelac jer ste oboje energični intelektualci.

Rak

Rak je najčešće najsretniji kod kuće, ali to ne znači da s vremena na vreme ne bi trebalo da odete negde. Rakovi vole da se druže sa roditeljima pa je vaš idealan odmor onaj na kojem ćete uživati sa članovima potodice. Ne volite da se mnogo krećete, pa na odmoru uglavnom – odmarate. Najviše ćete uživati na putovanju sa organiziovanom Devicom koja će se pobrinuti za sve detalje putovanja.

Lav

Lavovi uživaju u glamuru i svemu onome što je uzbudljivo, a preferiraju odsedanje u luksuznim hotelima i večere u restoranima sa Michelinovim zvezdicama. S obzirom da volite kulturu, kupite ulaznice za balet ili operu ili se pridružite nekom ekskluzivnom members only klubu koji ima lokacije širom svrta, a gde ćete moći da upoznate vama slične ljude. Uživaete u putovanjima sa tim novim prijateljima sa kojima delite isti ukus. Vaš idealni partner je Blizanac jer oboje volite da istražujete svet.

Devica

Uvek vrlo organizovana, Devica svoje sledeće putovanje počne da planira mesecima unapred. Budući da cenite svoje vreme, istražite sve što vam destinacija na koju idete nudi pre nego što tamo otputujete. Device često uspostavljaju bliske odnose sa ljudima na poslu pa bi uživali na putovanju sa kolegom u kojeg imaju poverenja. Vaš idealnan partner su Ribe.

Vaga

Vagu karakteriše ravnoteža pa ako ste u braku ili u vezi, partner vam je idealan saputnik. Ako ste u potrazi za ljubavlju, odvažite se na solo putovanje. Vaga je najdruštveniji znak zodijaka, što znači da vas svi žele da upoznaju. Volite noćni život tako da nećete dugo biti sami. Bliznaci su vam odlični partneri za putovanje jer ste oboje društveni, znatiželjni, energični i prijateljski nastrojeni znakovi..

Škorpija

Škorpija je najstrastveniji horoskopski znak i najviše voli da putuje a partnetrom. Cenite svoj lični prostor i ne volite besmislene razgovore pa ako putujete sa prijateljicom, rezervišite sobu u kojoj ćete biti sami kako biste imali vremena za meditaciju, čitanje i odmaranje. Uvek ćete birati destinacije u blizini vode ili mora i rado ćete ostati na jednom mestu i temeljno ga istražiti. Slično kao i Rakovi, zbog čega vas dvoje dobro funkcionišete kada ste zajedno na putu.

Strelac

Strelca možete da pošaljete bilo gde na svetu i on će se dobro snaći. Putovanja nisu samo nešto u čemu uživate – putovanja su vaša potreba i ništa vas ne čini sretnijim nego kad putujete. Po mogućnosti što dalje. Skloni ste da putujete sami jer imate avanturistički duh pa ćete bilo gde pronaći prijatelje. Ako pak želite putovati sa nekim, Ovan vam je idealnan partner.

Jarac

Volite istoriju pa ako još niste, obavezno posetite Rim ili Krit. Jarac je najambicioziji znak zodijaka pa vam je napredovanje na poslu uvek negde u podsvesti zbog čega volite poslovna putovanja. Više ste za razgledanjee kulturnih znamenitosti nego za izležavanje na plaži, baš kao i Devica koja će vam biti sjajan saputnik.

Vodolija

.Vodolijin vladar Uran je planeta inovacije i nauke pa pripadnici ovog znaka često ispituju pravila i propise. Budući da ste stalno u toku sa aktualnim događanjima i muči vas nepravda u svetu, možete otputovati negde gde ćete imati mogućnost da pomognete. Osim toga, uživaćete u putovanjima koja proširuju vaša znanje o svemiru i astronomiji. Poput Strelca, volite da putujete sami, a Blizanci će vam biti odličan partner koji želi da isproba i iskusi iste stvari kao i vi.

Ribe

Ribe uživaju u obilasku crkava i verskih znamenitosti, ne samo zbog duhovnog iskustva, već i zbog divljenja njihovim istorijskim lepotama. Na putovanju ćete biti srećniji ako nemate mnogo toga isplanirano. Ribe su često veoma povezane sa svojim majkama pa sledeći put kad se negde uputite, povedite i nju. Što se tiče horoskopskog znaka, najviše vam odgovara Bik koji takođe uživa u istraživanju kulturnih i prirodnih lepota.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori