Hotel Vardar u Kotoru je pravo mesto za letnji odmor na crnogorskom primorju
Hotel Vardar u Kotoru je pravo mesto za letnji odmor na crnogorskom primorju

Hotel Vardar u Kotoru je pravo mesto za
letnji odmor na crnogorskom primorju

Vreme je godišnjih odmora i mi jedva čekamo more, plažu i taman ten. Ukoliko je vaš izbor crnogorsko primorje i slučajno idete baš u prelepi Kotor, imamo predlog za savršen smeštaj sa neodoljivim pogledom. Hotel Vardar je luksuzni hotel sa četiri zvezdice, koji se nalazi na Starom trgu u Kotoru. Hotel je smešten na glavnom gradskom trgu, izmeđju malenih i uskih ulica, sa mnoštvom kulturnih i istorijskih spomenika. Možemo da kažemo da se Hotel Vardar nalazi u zagrljaju grada starog preko 700 godina

default
Hotel Vardar u Kotoru ispunjava sve standarde hotela kategorije četiri zvezdice.  Stare i nove odlike ovog simpatičnog grada na crnogorskom primorju, spojene su u poseban i elegantan stil koji gostima omogućava udobnost i lepotu luksuznih hotelskih soba, kao i raznovrsne usluge. Pažnja je posvećena detaljima koji pružaju osećaj eleganstnosti i autentičnosti ovog hotelskog prostora.
Terasa Hotela Vardar je oduvek bila tradicionalno mesto susreta u Kotoru. Stoga, ovo je odličan način upoznavanja lokalnih stanovnika, istraživanje njihovog dnevnog ritma i spoznaju njihove bliskosti i uživanja. Pogled sa terase Hotela Vardar se pruža glavnim gradskim trgom Kotora koji odiše radošću, živošću i živopisnosću.
Za trenutke uživanja u druženju i prijatnom odmoru, u hladu starih kamenih zgrada Kotora, goste očekuje bogat izbor koktela i pića. U hotelskom restoranu očekuje nas raznovrsna ponuda izvanrednih specijaliteta. Hotel Vardar takođe ima kafe poslastičarnicu, salu za sastanke, mini teretanu, saunu i tursko kupatilo za raznovrsne aktivnosti svakog gosta.
Učitati još
Zatvori