Bili smo u Hotelu Zlatibor – evo kako smo se proveli
Bili smo u Hotelu Zlatibor – evo kako smo se proveli

Bili smo u Hotelu Zlatibor –
evo kako smo se proveli

Leto, visoke temperature i vreo beton. Probali smo da se rahladimo na nekoliko načina, ali nam ništa ne uspeva. Imamo predlog za vas! Svež vazduh na planini, niže temperature i prelepa priroda je sve što vam je potrebno. Zlatibor nudi savršeno rešenje – luksuzni Zlatibor mounatin resort & spa. Evo kako smo se mi proveli.

Sadržajno i zanimljivo putovanje u organizaciji hotela „Zlatibor Mountain Resort & Spa“ za cilj je imalo upoznavanje gostiju sa  sadržajem savremenog planinskog rizorta u Srbiji. Takođe, cilj je bio i prezentacija i promociju svih lepota i potencijala Zlatibora. Organizatori su ovom prilikom kreirali plan aktivnosti, koji je podrazumevao savršen balans hotelskih i vanhotelskih sadržaja.

Doživi Hotel Zlatibor

Nakon tradicionalnog dočeka i pozdravnog govora direktora hotela Milosava Dunjića, sačekala nas je uzbudljiva kvad avantura. Prvi dan putovanja obeležila je kolona od nekoliko desetina četvorotočkaša, koja se kretala proplancima Zlatibora, stvarajući nezaboravne uspomene.

Vremenski uslovi, koji su bili i više nego dobri, dozvolili su nam da se kao učesnici putovanja „Doživi hotel Zlatibor“ uputimo na vožnju Gold gondolom. Pored uživanja u neverovatnim predelima, sačekalo nas je prijatno iznenađenje kraj Ribničkog jezera. Tamo smo uz zvuke gitare i čašu dobrog vina proveli idilično popodne i uživali u fantastičnom društvu.

Pored inspirativnog i atraktivnog krajolika same planine, organizatori nisu zanemarili ni okolne lokalitete. Oni su svakako vredni pažnje i gotovo nezaobilazni, kada je u pitanju odmor na Zlatiboru. Obilazak Stopića pećine i piknik kraj Gostiljskih vodopada bili su još jedna prilika za uživanje, druženje i odmor u ambijentu netaknute prirode.

Magnesium Wellness & Spa centar

Najveći utisak definitivno je ostavio impresivni „Magnesium Wellness & Spa centar“. Dragulj ovog kompleksa prostire se na preko 4.000 kvadrata i nudi mnoštvo luksuznih sadržaja koji pružaju neverovatan doživljaj opuštanja i regeneracije čitavog tela. Tri bazena ispunjena lekovitom magnezijumskom vodom, nekoliko vrsta sauna, slana soba, tuševi doživljaja, samo su neki od sadržaja u kojima smo uživali. Pored izuzetnog wellness užitka koji nudi „Magnesium Wellness & Spa“ , imali smo priliku da se zabavimo u savremeno opremljenoj kuglani i bilijar sali.

Gastronomija

Gastronomija je značajan segment svakog odmora, a hotel „Zlatibor Mountain Resort & Spa“ svojom ponudom pruža savršenu kombinaciju tradicionalnog i modernog pristupa kuhinji. Pansionski restoran „Ruj“ gostima nudi veliki izbor lokalnih namirnica. Dok čuveni, „Kalem by Zak Mountain Concept“ pruža potpuno novu dimenziju gastronomije, u šta smo se uverili sami.

Spoj izuzetne lokacije, luksuznih sadržaja i vrhunske usluge stvorili su savršeno mesto za porodičan odmor, poslovno ili sportsko putovanje. Ovaj luksuzni hotel kategorizacije 5 zvezdica ispunio je sva naša očekivanja. 

Učitati još
Zatvori