Nova atrakcija iz Avatara stiže u Disneyland zabavni park
Nova atrakcija iz Avatara stiže u Disneyland zabavni park

Nova atrakcija iz Avatara stiže u
Disneyland zabavni park

Za sve ljubitelje Disneylanda imamo jednu sjajnu vest. Avatar dolazi u zabavni park u Kaliforniji sa novom temom Pandora.

Ovo nije prvi put da Avatar ima svoje mesto u najpopularnijem zabavnom parku na svetu, još 2017. godine Avatar je imao čak dve atrakcije za sve svoje fanove. Trenutno nemamo informacija o tome kako će ova nova atrakcija tačno izgledati, međutim ako se osvrnemo na samo par godina unazad i prethodna Avatar iskustva u Disneylandu, verovatno da nas sa novijom tehnologijom čeka još uzbudljivije iskustvo.

Ukoliko se pitate koje su to Avatar atrakcije nekada zauzimale veliki deo Disneylanda, reč je o porodičnoj vožnji brodom kroz reku Pandora i mogućnost da se putem 3D efekata i simulacije posetioci voze na leđima Bansheea i upoznaju pejzaže iz filma.

Podsetimo se, film Avatar: The Way of Water režisera James Cameron u bioskopima je od prošle godine, a zvanična premijera održana je 16. decembra. Ako je sudeći po kritikama, ovaj nastavak nosi najbolju i najemotivniju priču do sada. Film je od svoje premijere pa sve do sada zaradio 639,4 miliona dolara u SAD-u i Kanadi. 

Ukupan budžet utrošen za snimanje filma jeste 250 milliona dolara. Film je još uvek dostupan i u bioskopima kod nas.

Disneyland je otvoren još davne 1955. godine u Kaliforniji, čitav projekat bio je osmišljen od strane Walta Disneya, tokom čitave organizacije projekat je bio direktno vođen od strane njega i po njegovim idejama.

Sa svojih šezdeset i sedam godina od osnivanja, Disneyland je postao mesto koje okuplja i one najmlađe ali i najstarije ljubitelje filmova i likova iz njihove filmske produkcije.

Sa novim tematskim parkom iz motiva filma Avatar: The Way of Water verujemo da će publika itekako ponovo stajati u redovima kako bi i sama bila deo omiljenih scena iz samog ostvarenja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori