Ovaj luksuzni beach bar na Amalfi obali posećuju mnoge slavne ličnosti – otkrivamo i zašto
Ovaj luksuzni beach bar na Amalfi obali posećuju mnoge slavne ličnosti – otkrivamo i zašto

Ovaj luksuzni beach bar na Amalfi obali posećuju mnoge slavne ličnosti – otkrivamo i zašto

Living la dolce vita. 

Italija se oduvek izdvajala kao letnji favorit, a poznato italijansko ugostiteljstvo kao i gastronomski svet neretko privlače i one najizbirljivije.  Poslednjih godina je jedna od najprimamljivijih destinacija za letovanje upravo bila Amalfi obala, a društvene mreže mogu da posvedoče neverovatnoj popularnosti ovih uvučenih plaža. Pozitano, jedna od najpoznatijih lokacija za letovanje, ujedno je italijanski gradić na južnoj obali Amalfija. To je veoma poznato odredište za odmor sa šljunkovitom obalom i strmim, uskim ulicama. U Pozitanu je smešten jedan od najpoznatijih beach barova u Italiji – Arienzo Beach Club. Poslednjih godina stekao je neverovatnu popularnost na društvenim mrežama. Svojim upečatljivim narandžasto-belim koloritom privlači mnoge svetske zvezde, a nedavno ga je posetila i Alix Earle.

Next destination: Arienzo Beach Club

Upečatljive narandžasto-bele pruge izazivaju instant želju za čašom Aperola, a mnogi biraju da se u potpunosti uklope u ove boje, pa tkao na plažu odlaze od glave do pete obučeni u narandžasto. Bilo kako bilo, na ovoj plaži vas očekuje izuzetna usluga. Iako cene i nisu toliko pristupačne, međutim, u ovom beach baru možete rezervisati i profesionalni photoshoot u trajanju od dvadeset minuta. Na Arienzo Beach Club sajtu možete rezervisati svoje mesto. Imajte u vidu da su mesta nekoliko dana unapred već popunjena.

Amalfi obala – Beach bar u Pozitanu koji posećuju poznate ličnosti

Niste mogli bezbedno da skrolujete TikTok-om ili Instagramom, a da ne naiđete na neki od videa sa ove ikonične plaže. Alix Earle je među poslednjima posetila ovaj italijanski beach bar, a i pre nje je bio popularan po privlačenju poznatih ličnosti.

Ako biste izabrali da provedete jedan dan na ovoj plaži, trebalo bi da se upoznate sa pogodnostima koje vam može doneti. Naime, postoje različiti paketi koje možete rezervisati, a cene se dele da refundable i non-redfundable. U okviru najjeftinijeg paketa dobićete dve ležaljke, suncobran, dve flašice vode, dva peškira, flašu alkoholnog pića i dva obroka. Od neizostavnih poklona potrebno je izdvojiti i preslatke Evian bočice sa termalnom vodom koje ćete dobiti kako biste se lakše rashladili.

Učitati još
Zatvori