Jedinstevni Airbnb gde spavate u staklenom paviljonu među planinskim vrhovima Alpa
Jedinstevni Airbnb gde spavate u staklenom paviljonu među planinskim vrhovima Alpa

Jedinstevni Airbnb gde spavate u staklenom paviljonu među planinskim vrhovima Alpa

Ljubitelji prirode i nesvakidašnjih putovanja, okupite se! Pronašli smo jedinstevni Airbnb koji je ostvarenje sna za svakog kome je spavanje pod otvorenim planinskim nebom na bucket listi. U pitanju je stakleni paviljon smešten na top destinaciji u sredini švajcarskih Alpa. Već sada vam kažemo, retko šta može ovo da nadmaši.

Airbnb with a view

Odsedanje u ovom Airbnb-u je prava avantura u prirodi na 1500 m nadmorske visine.  Na ivici šume nalazi se rotirajući stakleni paviljon kome možete otvoriti zidove i provesti ceo dan napolju. Noću možete gledati pravo iz svog udobnog kreveta u nebo sa milionima zvezda. Smeštaj je savršeno uređen i ima sve što vam je potrebno za glamping noć na otvorenom. Iako u paviljonu nema struje, koliko često zapravo imate priliku da sa sopstvenog kreveta gledate u čudesni prizor planina, šuma i livada što vas okružuju?

Što se tiče aktivnosti, i to je pokriveno. Na malom, prelepom igralištu kod paviljona postoji prostor za roštilj, stolovi za piknik i sprave za igru. Tu je i natkriveno sklonište, zajednički toalet i bunar sa hladnom tekućom vodom. Ono što je važno da imate u vidu, jeste da se nalazite u prirodi, i da unapred razmišljate o svim vremenskim prilikama i temperaturama koje vas tamo očekuju. Kape, termo donji veš, vunene čarape, debeli džemperi i jakne, i više su nego dobrodošli.

Ako sve ovo zvuči kao savršen putovanje za vas, razislite o autentičnom noćnom iskustvu u planinama Valais. Za više luksuza tokom vašeg boravka, možete rezervisati dodatne usluge u hotelu Hubertus koji se nalazi odmah pored. Smatramo da ovaj Airbnb najbolje govori za sebe, pa pogledajte šta vas očekuje ako se odlučite na jedan ovakav odmor za pamćenje.

Foto: Airbnb

Učitati još
Zatvori