Pronašli smo neodoljive GIR Store snack setove za naše mališane
Pronašli smo neodoljive GIR Store snack setove za naše mališane

Pronašli smo neodoljive GIR Store snack
setove za naše mališane

Ukoliko ste ljubitelji dizajna enterijera, sigurni smo da ste već dobro upoznati sa ovim brendom. GIR Store je luksuzna multibrand prodavnica koja na jednom mestu okuplja sve vrste proizvoda za dom od nameštaja, preko osvetljenja, do umetnina i aksesoara. Ovde su istaknuti komadi nameštaja najaktuelnijih brendova i dizajnera iz celog sveta, i stavlja se fokus na ljubav za dizajn i način na koji on oblikuje prostor.

Zaći u njihovu ponudu proizvoda i istraživati sve što ovaj brend nudi, pravi je užitak za sve ljubitelje lepo uređenog životnog prostora i entuzijaste dizajna. Stoga, često nas možete uhvatiti kako se oduševljavamo novootkrivenim proizvodima na njihovom sajtu, a ovaj put su u pitanju neodoljivi snack setovi za naše mališane.

Milu setovi za užinu

Prihvatajući svakodnevne trenutke mira i haosa, Milu Snack set je idealan pratilac za užinu naših mališana. Set se sastoji od male šolje i ovalnog tanjira od glaziranog kamena sa ljupkim, ručno oslikanim prugama. Sa svojim harizmatičnim izrazom, dizajn je privlačan i lak za upravljanje. Bucmasta drška šolje bez napora pristaje malim rukama, dok praktična ivica ovalnog tanjira osigurava da se ništa ne prolije.

Iako su prvenstveno namenjeni za naše najmlađe, budite sigurni da ćemo i mi podjednako uživati u ovim neodoljivim snack setovima.

Gde ih možemo pronaći?

Milu Snack setove, kao i ostatak neverovatne GIR Store ponude, možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu. Naravno, videti sve proizvode uživo pravo je iskustvo za sebe. Zato, ne propustite priliku da posetite njihovu radnju koja se nalazi na Novom Beogradu, na adresi Trešnjinog cveta 5.

Milu Snack Set - Rose
Milu Snack Set - Blue
Milu Snack Set - Terracotta

Foto: GIR Store

Učitati još
Zatvori