Pronašli smo instagram profile koji imaju najkul torte
Pronašli smo instagram profile koji imaju najkul torte

Pronašli smo instagram profile
koji imaju najkul torte

Nekada davno, pre instagram ere, torte su se pravile isključivo za rodjendan. I to se znalo, par recepata se vrtelo u krug, kako domaćih tako i kupovnih. Ljudi su tradicionalno naručivali torte koje vole svake godine, kako bi sa njih oduvali svećice i poslužili goste. Medjutim, trenutno živimo u digitalnoj eri gde sve mora da bude jedinstveno, autentično i fotogenično. Pa tako i torte.

Dump him torte

Za domaći zadatak imali smo da nadjemo cool cakes of instagram, a rezultati pretrage su više nego genijalni! Donosimo vam inspiraciju u vidu torti, ali i novih prilika za koje se torte kupuju/prave. Slave se razne stvari, slavi se život. Samo ovaj put, prvo slikanje pa svećice.

U moru profila raznih poslastičarnica i bakery shop-ova, na prvu loptu nam se dopao IG Pretty Please Sweets, čija se maloprodaja nalazi u Nju Džersiju. Sam dizajn torti je presladak, a natpisi su nešto što nam je posebno privuklo pažnju. Tražeći dalje, naišli smo na pregršt drugih profila, i možemo slobodno reći: biranje torti postaće prava drama. Od oblika, tehnike ukrašavanja pa do same poruke – vreme je da vaša kreativnost doživi svoj vrhunac.

Dakle, zaboravite klasične happy birthday natpise, vodimo vas kroz rolerkoster ideja i zabave. Ako je nekome koga volite uskoro rodjendan, verio se, ili je raskinuo dugu vezu: you know what to do!

Učitati još
Zatvori