Otkrivamo chic brend za ljubimce s genijalnom putnom kolekcijom
Otkrivamo chic brend za ljubimce s genijalnom putnom kolekcijom

Otkrivamo chic brend za ljubimce s
genijalnom putnom kolekcijom

Nemački brend MiaCara nastao je još 2011. godine kada je osnivač Sebastian Zweig shvatio da od postojećih brendova ne dobija što mu treba za vlastitog psa. Recimo, primetio je kako njegov pas Cara ponekad uopše ne želi da leži na svojim jastucima jer je plaše zvukovi koje proizvodi punjenje iz jastuka. Dao je otkaz u švajcarskoj firmi koja proizvodi nameštaj i pokrenuo sopstveni brend za ljubimce.

Filozofija njegovog brenda od samih početaka je „predivan život s ljubimcima“. Cara je aktivno sudelovala u testiranju svih proizvoda. Zweig kaže kako proizvodi pre svega moraju biti funkcionalni, od kvalitetnih materijala i dobri za ljubimce. Nakon toga oni moraju biti i lepi i moraju se uklapati u enterijere njegovih kupaca.

Iako su od samog početka bili fokusirani na pse, od 2015. godine u ponudi imaju i proizvode dizajnirane posebno za mačke. Sve to inspirirano je Zweigovim ljubimcima. Osim Care tu je i još jedan pas Molly, i mačka Mia.

Do sad su tri puta morali da se sele jer im prostor svaki put postane premaleni. Osim što rade krevete i podloge za ljubimce, oni imaju i kolekciju odeće. Pre tri godine, 2019. izbacili su i kolekciju u saradnji s Mercedesom. Prošle godine, 2021. napravili su i putnu kolekciju za ljubimce. Takođe, imaju i matching kolekciju za pse i žene.

MiaCara ponuda

U ponudi imaju i razne igračke za pse i mačke, i posudu za te igračke. Tu su takođe torbe u koje vam stanu sve potrebne stvari za vašeg ljubimca kada idete u šetnju ili na izlet. Imaju i vrećice za poslastice. Posebno nam se sviđaju i putni kreveti uz koje vaši ljubimci mogu s vama svuda.

Njihovi proizvodi mogu se naručiti i u Srbiji. Cena dostave zavisi o težini naručenih proizvoda. U nastavku smo izdvojili svoje favorite.

miacara
DRVENI KREVETIĆ
miacara
KREVET ZA VELIKE PSE
miacara
KREVETIĆ
brend za pse
KREVETIĆ ZA MAČKE
brend za pse
KOŠARA ZA MAČKE
brend za pse
PUTNI KREVET
brend za pse
PUTNA TORBA
brend za pse
PUTNA TORBA
brend za pse
TORBA ZA MAČKE
brend za pse
ZDJELICE ZA HRANU
MiaCara
ODJEĆA
MiaCara
ODJEĆA ZA PSA
MiaCara
KREVET ZA PSE

FOTO: Mia Cara

Učitati još
Zatvori