Predstavljamo vam Hotel Vilòn – luksuzni italijanski boutique hotel koji nas je očarao na prvu
Predstavljamo vam Hotel Vilòn – luksuzni italijanski boutique hotel koji nas je očarao na prvu

Predstavljamo vam Hotel Vilòn – luksuzni italijanski boutique hotel koji nas je očarao na prvu

Da smo prvaci sveta kada je reč o maštanju i pravljenju virtuelnih wishlista, jesmo. Da se se to maštanje proporcionalno povećava sa padom temperature i završetkom radne nedelje, to svakako. Zato vas danas / bar mislima / okrećemo ka jugu. Tamo gde je jesen, barem po aktuelnoj vremenskoj prognozi najavila kašnjenje, a u ostalom tamo gde i svaka vremenska / ne / prilika zvuči i izgleda najlepše na svetu.

Stoga benvenutti alla Roma. Ako ne već po koordinatama, onda u ovom našem virtuelnom putovanju. Otvorite flašu prosecca, sipajte čašu / ili dve / i udobno se smestite. Za vas danas imamo jednu pravu hotelijarsku poslasticu – italijanski Hòtel Vilon. You know we have a thing about boutique hotels.

@hotelvilon
@hotelvilon

H O T E L  V I L Ò N.

Lokacija hotela Vilòn definitvno nije glavni adut koji prodaje bukiran let za Rim, ali reći ćemo vam da od našeg dream hotela Španske stepenice se nalazi laganih 7 minuta hoda. Isto kao i do Pantheona i Fontane di Trevi. Rim je grad kojim ne želimo da se krećemo taksijem ili metrom, ali birati put šetnje u ovoj metropoli luksuz je koji vam kupuje odsedanje u hotelu Vilòn.
Rezervišite junior suite / ili se upgrade-ujte, download-ujte u zavisnosti od bankovnih dozvoljenih minusa / i ne lišavajte se onog najlepšeg u Rimu. A to je svakako arhitektura svakog mogućeg ćoška i uličice, kao i vašeg italian travel home.
I ne, ne preterujemo kad hotelske kapacitete Vilon hotela ne pristajemo da poredimo sa drugim evropskim boutique hotelima. Već ga ubacujemo u vrstu sa najboljim arhitekstonskim remek delima rimskih virtouza, umetnika i imperatora. We have a fighter for this round.  Verujemo da biste se i vi kladili na njega ako biste znali da je Hotel Vilon ni manje ni više bivša rezidencija italijanske porodice Borghese. I da je baš ova nekadašnja palata bila diamond of real estetate imovine princeze Anna Maria De Ferrari Borghese.
Kvota je pala sada definitvno, but you will still win if you bet on it.
@hotelvilon
@hotelvilon

V I L Ò N  S T O R Y.

U hotelu Vilon vlada atmosfera aristokratskog Rima. Nenametljiva u razbacivanju, a ipak vrlo osetna. Plemenita rezidencija napravljena od sofisticiranih i eklektičnih detalja koje je skladno spojio slavni kinematograf Paolo Bonfini. Ne, ona vas neće opteretiti u vašem boravku u ovom hotelu, samo će vas učiniti da se osećate onako kao što zaslužujete i van ovog jesenjeg weekend get awaya, like a real life modern countess.
Kreativna inspiracija enterijera Vilon hotela preklapa različite stilove živih paleta, mermera, nameštaja po meri i serije velikih fotografija Massima Listria. Arhitekta i dizajner Giampiero Panepinto kreirao je kapactete u koje je uneo dodire nesvakidašnje kreativnosti boja, forme i motiva. I na taj način vešto flertovao između dekadentnog 17. veka i ekletičnog glamura 50-ih godina.
@hotelvilon
@hotelvilon

Smešten u krilu impozantne Palace Borgese, aristokratske zgrade koja se zbog svoje prelepe arhitekture smatra jednim od četiri rimska čuda, Hotel Vilon poseduje u svojim kapacitetima ukupno osamnaest soba. Koje uključuju i tri posebna apartmana. Svi oni sa prepoznatljivim dekorima i motivima i podjednako stilizovani, savršen su izbor za goste koji vole da imaju luksuz ruku pod ruku sa udobnošću i elegancijom. Dva dragulj apartmana, Melangolo i Borghese uživaju u pogledu na baštu Palazzo Borghese sa svojih privatnih terasa. Treći apartman, Vilon Suite ne nudi pogled kao druga dva, ali ono što ima je privatno tursko kupatilo unutar prostrane sobe

@hotelvilon
@hotelvilon

W E L C O M E  T O  A D E L A I D E.

Luksuzna ponuda i detalji hotela Vilon privlače poglede svakog gosta, ali restoran Adelaide svojim Mišelin zvezdicama dodaje još jednu na kruni ovog razmetljivog rimskog šarmera. Od veoma raskošnog doručka do izvrsne večere, kuhinja koju režira izvršni kuvar Gabriele Muro stvara to be klasike od svojih signature dishes.

@hotelvilon

Njegova jela se odnose na kuhinju Monze. Kulinarske zajednice francuske i napuljske kuhinje koja nudi kultna jela kao što su sartu, ragu, gateau i crocche. Jelovnik Adelaide nudi jela sa savremenim ukusima koja su vešto isprepletena sa poznatim italijanskim ukusima kao što su aio, olioo e baccala. Extra tips koji ćemo nesebično podeliti sa vama je da bi ipak njegov Ziti alla Genovese treblao da bude vaš first choice. Ako budete te sreće da bude dostupan u meniju u momentu vašeg selektovanja.

/ / Hotel Vilòn offers personalized and exclusive experiences guaranteed to make your Roman stay never-to-be-forgotten, unique and full of discovery. / /

I mi na ovaj classic or cliche nemamo šta da dodamo niti oduzmemo. Osim da verujemo da ćete pronaći način da neku od narednih čaša vina ne pijete u udobnosti vaše sofe. Već da ćete odabrati neku od phenomenal 80 wines from the Vilòn hotel selection. Cheers to that!

@hotelvilon
@hotelvilon

photo. Instagram

/ / @hotelvilon

Učitati još
Zatvori