Predstavljamo vam beautiful living estetiku  Instagram profila EyeSwoon u koju smo zaljubljeni
Predstavljamo vam beautiful living estetiku  Instagram profila EyeSwoon u koju smo zaljubljeni

Predstavljamo vam beautiful living estetiku Instagram profila EyeSwoon u koju smo zaljubljeni

Sa skoro milion pratilaca, Athena Calderone je žena čiji nas beautiful living koncept življenja inspiriše. Na digitalnom nebu poznatija kao EyeSwoon, ona je kreativna i autentična digital kreatorka. Sfera njenog interesovanja kombinuje dizajn, zabavu, modu i kulinarstvo.

Kada se na to doda savršena estetika koju poseduje i kojom predstavlja svaki od projekata, bilo da je to uredjenje enterijera svoje bruklinške rezidencije ili deljenje recepata kroz Recepies Diary, Athenin profil je definitivno stanica koju nećete hteti da propustite.

Beautiful living koncept

Athena je poznata po svojim gracioznim, ali kontradiktorinim spojevima. Bilo da donosi neobične ukuse kroz kuhinju, dekoriše sto ili dizajnira enterijer čitave prostorije. U svojim kreativnim poduhvatima podstaknuta je uverenjem da lepa hrana i promišljen dizajn spajaju ljude. Isto tako, ove sitnice pretvaraju male trenutke u trajna sećanja.

Njen beautiful living predstavljen je u magazinima poput Architectural Digest, Vogue, Harper’s Bazaar, Martha Stevart, Goop i Elle Decor.

@eyeswoon

Koncept storytellinga prvo je prenela kroz svoj cookbook – Cook Beautiful. Zatim 2020. godine objavljuje dugo očekivanu knjigu pod nazivom Live Beautiful. U saradnji sa renomiranim dizajn stručnjacima deli savete i otkriva kako se različiti enterijeri pažljivo spajaju i čine savršenu EyeSwoon estetiku.

Danas njen blog  predstavlja dom najlepše uređenih enterijera i pažljivo biranih vodiča. To je ujedno i koncept koji je sama osmislila, a koji danas svi priželjkujemo.

@eyeswoon
@eyeswoon
@eyeswoon

Ukoliko ste kao i mi opsednuti dizajnom enterijera, prosto je nemoguće da u nekom od svojim Instagram Decor Saved Folder-a nemate neki od radova Eye Swoon. Bilo da je to head to toe mermerno-roze kupatilo ili jedna od najinstagramičnijih kuhinja ikad prezentovana na socijalnim mrežama.

Od hrane i zabave, do dizajna i dekoracije, Athena pretvara svakodnevni život u praznik za oči. Mi vam izdvajamo neke od njenih inspirativnih projekata. Potom vas šaljemo direktno na njen blog koji je jedan mali Diznilend za estetične decor & life zaljubljenike.

@eyeswoon
@eyeswoon
@eyeswoon

photo. Instagram

|| @eyeswoon

Učitati još
Zatvori