Popularni patent “infuzije“ za biljke je genijalno rešenje za spas vašeg kućnog zelenila!
Popularni patent “infuzije“ za biljke je genijalno rešenje za spas vašeg kućnog zelenila!

Popularni patent “infuzije“ za biljke je genijalno rešenje za spas vašeg kućnog zelenila!

Ako imate suprotno od Midasovog dodira kad su u pitanju kućne biljke, odnosno svaku koje se dočepate ubijete za nedelju dana, imamo nešto za vas! Dani vašeg krvoločnog ubistva biljaka su sada prošlost i to sve zahvaljujući novom zanimljivom izumu za brigu o biljkama. Spojila se nauka sa nekoliko neodgovornih ljubitelja biljaka, i stvorilo se nešto zaista neverovatno.

U pitanju je Plant Life Support – minijaturna, realistična infuzija za vaše sobne biljke!

Kako ovo spašava naše biljke?

Vreme je da obučete doktorski mantil, jer će Plant Life Support upravo tako učiniti da se osećate. Izgleda kao prava mini bolnička infuzija, i biće tu uz vašu biljku koliko god vi bili nemarni roditelji prema njoj.  Sve što je potrebno je da ga stavite u saksiju sa postoljem uz koji dolazi, napunite ga vodom i on će se pobrinuti za sve ostalo. Polako će hraniti vašu biljku baš onolikom količinom vode, onda kada joj je potrebna.

Savršena je za letnje dane i „dramatične“ biljke koje su konstantno željne vaše pažnje i brige. Više ne morate da strahujete da li će vas nakon putovanja dočekati uvenule biljke u stanu, jer ova sprava može da se brine o njima i do 7 dana!

Gde možemo da ga nađemo?

Sve dodatne informacije o ovom izumu možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu gde ga možete i poručiti, a u ime vaših biljaka, nadamo se da ćete to i uraditi! A ukoliko vi znate neku nesnađenu ubicu sobnih biljaka, ovo može biti savršen poklon za njih, a sigurno će vam i njihove biljke biti zahvalne na tome.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori