Popularni fitness centri u Beogradu
Popularni fitness centri u Beogradu

Popularni fitness centri u Beogradu

Još uvek nismo odlučili da li ćemo zaista započeti putovanje zvano redovan odlazak u teretanu, ali zato donosimo vama koji jeste, predlog tri fitness centra u Beogradu koji uživaju popularnost kod svih ljubitelja dobrih sprava.

Sky experience

Nama najprimamljivija je upravo Sky experience teretana na Dorćolu u ulici Tadeuša Košćuška 63. Ono što ju je posebno izdvojilo jeste prelep pogled na reku.

U slučaju da volite da trenirate u grupama, možete samostalno da izaberete datume i vreme održavanja treninga koje čine manje grupe ljudi. Takođe, na njihovom sajtu možete da pogledate i cenovnike za broj treninga kojima možete da raspolažete u odnosu na paket koji odaberete. U ovom fitness centru imate i opciju personalnih treninga koji postaju sve popularniji.

Nakon dobrog treninga, Sky experience nudi upotrebu saune koja je uključena u cene.

Nakon dobrog treninga, pogleda na reku i saune, verujemo da ćete biti prezadovoljni vašim danom. Mi počinjemo ozbiljno da razmatramo ovu ponudu.

Mega gym

Mislili smo i na vas koji ne živite u Beogradu i pronašli teretanu koja ima veći broj otvorenih objekata na: Novom Beogradu, Zelenoj Aveniji u Zemunu, u Novom Sadu, Batajnici, Zemun Polju, Smederevu i Trebinju.

Kao i Sky experience, i Mega gym nudi opciju personalnih ali i grupnih treninga. Ukoliko se još uvek dvoumite da li su vam personalni treninzi potrebni, na njihovom sajtu možete da pronađete objašnjenje između ove dve različite vrste treninga i lakše se odlučite.

Mega gym teretane prepoznatljive su po svom otvorenom prostoru i velikim brojem različitih sprava za vežbanje, tegova ali i motivacionih poruka koje su svuda oko vas.

Non stop fitness

Non stop fitness centar, kako mu i samo ime kaže radi non stop, preciznije 24h/7. Nalaze se na osam različitih mesta u Beogradu što vam pruža prednost kada je reč o organizaciji treninga u odnosu na deo grada u kom se nalazite.

Adrese Non stop fitness centara su: Autokomanda, BIG Fashion park, Dimitrija Tucovića 32, Aviv park, Vojislava Ilića 73, Požeška 31, Zemun ulica Glavna 7 i Vojvode Stepe 120.

Sve naše čitateljke, ukoliko ste pomislile kako nismo nabrojali ni jednu teretanu koja ima odvojenu žensku zonu, u svim Non stop fitness centrima imate mogućnost da trenirate u prostoru koji je namenjen samo ženama.

Što se tiče organizacije, Non stop fitness centar ima i svoju posebnu aplikaciju preko koje možete da rezervišete lične ili personalne treninge, kao i da pratite dostupnost slobodnih termina.

Treniranje dostupno uvek i u svakom momentu? Zašto da ne.

Foto: Instagram, @megagymsrbija, @nonstopfitness_serbia, @skyexperience.rs. Web, nonstopfitness.rs, skyexperience.rs, megagym.rs.

Učitati još
Zatvori