Pogledajte šta nam sprema Handmade Festival na Dorćol platzu ovog vikenda
Pogledajte šta nam sprema Handmade Festival na Dorćol platzu ovog vikenda

Pogledajte šta nam sprema Handmade Festival
na Dorćol platzu ovog vikenda

Navikli smo da se na Dorćol Platzu redovno održavaju razne interesantne manifestacije, ali ovaj vikend mislimo da ćete biti posebno srećni s onim što nas čeka. Dočekali smo junski Handmade festival koji se održava upravo u nedelju 26. juna i traje od 11 – 19h.

Za sve ljubitelje handmade proizvoda, a sigurni smo da vas ima mnogo, ovaj festival je pravi užitak. Ovde je idealno mesto za umetnike i kreativce da izlože svoje radove i proizvode, ali i za vas da ugrabite neki od njih i ponesete sa sobom kući. Od ručno oslikanih tanjira i prelepih sveća od 100% prirodnog voska, pa do svih mogućih ručno pravljenih aksesoara i odevnih komada, ponuda je zaista neverovatna. Koliko god se proizvodi međusobno razlikovali, a verujte da su svi jedinstveni na svoj način, zasigurno im je jedno zajedničko – da je sve pravljeno s mnogo ljubavi i pažnje.

I sami znamo značaj toga da kupujemo lokalno i svesno, i da pažnja koja ulazi u te proizvode ne može da se dobije na bilo koji drugi način. To je savršen način da se izborimo sa konstantnim pritiscima da kupujemo od jednih te istih velikih brendova. Kupovina handmade komada, ne samo da je najbolji način da dobijemo kvalitetan i unikatan proizvod, već i da direktno podržimo mali biznis nekoga ko je mnogo ljubavi i truda uložio u njega.

Mi definitivno imamo naše favorite, ali jedva čekamo da vidimo kakav će skriveni dragulj da nam zapadne za oko na samom festivalu. Mislimo da je najbolje da i sami pogledate šta su ovaj mesec izlagači spremili za nas, ali znajte da vas očekuje mnogo, mnogo više i od ovog.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori