Pogledajte ko je sve posetio Journal party u Rovinju
Pogledajte ko je sve posetio Journal party u Rovinju

Pogledajte ko je sve posetio
Journal party u Rovinju

Rovinj je jedan od najlepših gradova u Hrvatskoj i svetski poznata turistička oaza, stoga je logično da je i ove godine lokacija tradicionalnog istarskog Journal događaja. Poslednji septembarski dani poznati su po medijskom događaju koji je i ove godine okupio popriličan broj ljudi, stoga smo iskoristili ‘šušur’ kako bismo organizovali novo istarsko izdanje Journal događaja.

Nakon sedam godina uspešnog poslovanja u Hrvatskoj, juče je svoj zvaničan launch za medije u okviru Weekend Media Festivala u Rovinju imao i Journal Srbija, novi srpski digitalni magazin i ultimativni vodič kroz najlepše segmente društvenog života. Journal.rs je omiljeno online mesto za dobro jutro, kao i sve one trenutke dana u kojima želimo zaroniti u pomno odabrane preporuke i visoko estetičan sadržaj koji obogaćuje svakodnevnicu.

Retro estetika na najboljoj žurki u Rovinju

Najlepša rovinjska lokacija je plato ispred crkve sv. Eufemije i ovaj put smo je pretvorili u hednostičku oazu u kojoj su uživali brojni posetioci, klijenti i saradnici. Tokom večeri posetioci su mogli da uživaju u vrhunskoj muzici, gastro delicijama, piću i koncertu popularnog crnogorskog pevača Sergeja Ćetkovića

Retro vibe je za ovaj događaj bio nit vodilja, a prostor je bio dekorisan u mediteranskom stilu. Posebno bismo istakli veliki šator ispod kojeg su bili postavljeni ukusni specijaliteti i osvežavajuće piće. Prijatnog druženja i smeha nije nedostajalo i u brojnim malim oazama koje su ispunile prostor platoa bajkovite lokacije, a ko je sve posestio događaj pogledajte u nastavku.

KAKO NAM JE BILO NA PARTYJU MOŽETE POGLEDATI U VIDEU:

Foto: Martina Movrić

Veliko hvala svim sponzorima koji su pomogli u realizaciji Journal žurke u Rovinju: PPD GlobalJanaDS AutomobilesEucerinAuraBeljeKrašLedo i Heineken. Zahvala prijateljima Pršutana JelenićHistrisLatus i Myrkl.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednu u nizu Journal žurke.

Sergej Ćetković na Journal događaju napravio je atmosferu za pamćenje, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Kako je izgledalo uređenje, saznajte OVDE.

U kojim gastro delikatesima i osvežavajućim pićima smo uživali, možete videti OVDE.

Učitati još
Zatvori