Otvara se Street Food Week festival ovog petka na Kalemegdanu
Otvara se Street Food Week festival ovog petka na Kalemegdanu

Otvara se Street Food Week festival
ovog petka na Kalemegdanu

Očekuje nas najveći gastro događaj na Balkanu – Street Food Week festival dolazi ovog vikenda u Beograd! Kalemegdanska tvrđava će od 26.08 do 04.09. ugostiti festival naše omiljene ulične hrane. Ovaj festival obećava da će hrana koja nas tamo očekuje vratiti u detinjstvo, ali i odvesti u budućnost, a mi ćemo biti sudije toga!
Tokom deset dana trajanja festivala, Street Food Week ugostiće deset učesnika najrazličite kuhinje iz Srbije i inostranstva. Sve to biće propraćeno raznovrsnim muzičkim i zabavnim programom.
Na festivalu očekuju nas La Chona meksička kuhinja, De mi abuela, originalni kubanski sendviči, Sushi Factory, Poke by Toffee, Makedonac iz Republika Pub-a, libanski specijaliteti pravo iz Inbox Hummus Express,  pobednik Burger Festa – Ž burger, slasni gurme sendviči by Fat Boys, Pirotski specijaliteti i kineski restoran Oh, dumplings! Za sve sladokusce nakon slaniša, čekaju vas i Vesela Soova krofne ili da se rashladite  3Paline sladoledi!
Svakoga dana pored neverovatno ukusne ulične hrane čeka vas zabavni program poput takmičenja u stonom tenisu, fudbal, pikado, karaoke i Pub kviza. Naravno, ništa bez muzike, pa nas očekuju i razni DJ-ejevi kao i Funk Soul bend.
Sve dodatne informacije kao i program festivala možete pronaći na njihovom zvaničnom profilu, a sada pogledajte samo delić onog što nas očekuje na Kalemegdanu od ovog petka.
@poke.by.toffee
@la_chona.bg
@fatboys.bg
@oh_dumpling__belgrade
@zburgerr
@sushifactorybg
@demiabuela_fastfood

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori