Otkrivamo 3 mesta u Beogradu gde možete kupiti sjajne cvetne aranžmane
Otkrivamo 3 mesta u Beogradu gde možete kupiti sjajne cvetne aranžmane

Otkrivamo 3 mesta u Beogradu gde možete
kupiti sjajne cvetne aranžmane

Cveće je uvek lep znak pažnje, ali dobar cvetni aranžman je umetnost. U zavisnosti za koju priliku, kao i kome cveće kupujemo, biramo odredjeno mesto koje će zadovoljiti našu estetiku i namenu.

Postoje dve grupe ljudi: oni koji se oduševe na samu simboliku koje cveće predstavlja, i oni koji su ljubitelji tipski odredjenog cveća i same estetike aranžmana. Ako ste u ovoj drugoj grupi, ili imate zahtevne prijatelje i članove porodice, vodimo vas na 3 mesta koja prave sjajne cvetne aranžmane.

@josephineskriver

Cvećara Ivona

Cvećara Ivona je mesto poznato po sjajno odabranom svežem cveću, koje drže u staklenim vitrinama na niskim temperaturama. Uvek raspoloženo osoblje spremno je da vam maksimalno izadje u susret kada su dekoracije i odabir cveća u pitanju.

Ukoliko nemate inspiraciju za custom made aranžman, ili žurite, možete na licu mesta odabrati neki od već gotovih buketa. Takodje, cvetne aranžmane možete naručiti unapred, kao i organizovati dostavu sa samom cvećarom.

Cvećaru Ivona možete naći na 4 lokacije

Cvetologija

Ako tražite idealan, naizgled neobavezan, poljski buket u kojem nema klasičnog aranžiranja cveća po takozvanim pravilima, vodimo vas u Cvetologiju. Estetika koju ova cvećara prezentuje prati svetske standarde, kako za privatne bukete tako i za dekoraciju dogadjaja.

Ovde možete naručiti cveće za posebne prilike, ali i za dekoraciju doma na nedeljnom nivou. Od skoro u ponudi postoji i buket takozvanog suvog cveća, u kategoriji cvetokutija dry mix. Ako ste lenji, i mrzi vas da zalivate svež buket, ovo je idealno rešenje.

Za više informacija i online poručivanja, posetite Cvetologija sajt.

Cvećara Merci

U srcu Vračara, blizu Cvetnog trga, nalazi se Cvećara Merci. Ovde lokalci godinama kupuju cvetne aranžmane, a izbor cveća zadovolja standarde i onih najzahtevnijih kupaca.

U cvećari Merci takodje možete naručiti aranžman par dana unapred, a radnici će vam vrlo rado dati konsultacije u vezi željenih buketa. Nekada, laički, želimo da u buketu spojimo razno cveće koje po nekim pravilima ne treba da se meša. Na ovom mestu možete čak dobiti mini savete kako i koje cveće da miksujete, a koje nikako ne.

Učitati još
Zatvori