Obožavamo: Gucci ima novu kolekciju za ljubimce
Obožavamo: Gucci ima novu kolekciju za ljubimce

Obožavamo: Gucci ima novu
kolekciju za ljubimce

Na webshop MyTheresa stigla je nova Gucci kolekcija. Ovaj put za ljubimce. Prepuna je prepoznatljivih Gucci motiva, a osim ogrlica tu su i jaknice, torbice za vrećice te kape za pse. Ako pak želite da prošetate svog psa po kiši u Gucciju, tu su i kabanice. Za neke proizvode veličine se kreću od XXS do L veličine, dok su za druge ograničene i dolaze samo u jednom ili dva broja.

Na MyTheresa stranici stoji kako Gucci predstavlja kolekcije koje istovremeno evociraju modnu prošlost, ali su i pogled u budućnost. Prilikom izrade ovih komada korišćeni su veštačka koža i veštačko krzno. Tek za neke detalje, poput ručki na torbi za pse, korišćena je prava koža.

Na njihovoj stranici stoji kako nova kolekcija za ljubimce u svaki dan unosi magičnu auru. Kažu i kako „šarena kolekcija inspirisana retro komadima daje priliku da posebnost svakog ljubimca zasija, a istovremeno oda viziju individualnosti koju imaju kreativni direktor Guccija“.

Osim odeće za ljubimce, tu su i Gucci činijice te poklopci za iste. Ako često putujete tu je u Gucci putni komplet činija. Ako, ipak, želite da se vaš ljubimac stvarno oseća kao plemić ili plemkinja, tu je Gucci kauč za ljubimce koji dolazi u četiri printa. Dva su geometrijska, a dva cvetna motiva.

Osim klasičnog Gucci motiva, te geometrijskih i cvetnih, tu je i motiv jagode. On se provlači kroz nekoliko komada u kolekciji. Tu su džemperi za ljubimce s jagodama, ali i pletena kapica u obliku jagode. Takođe, osim u klasičnoj smeđoj, neki komadi dolaze i u nežnoj roze boji.

FOTO: Instagram

Učitati još
Zatvori