Najlepše mikro tetovaže i sve ono što o njima morate da znate

Najlepše mikro tetovaže i sve ono
što o njima morate da znate

Tetoviranje je jedna od onih aktivnosti koju mnogi od nas vole, ali neretko se bojimo da se odlučimo za neke veće crteže, dok ne otkrijemo da li to odgovara našoj estetici. Trajni ukras na telu svojevrsni je stejtment, koji treba da bude komplementaran našem ličnom stilu. Ukoliko imate jednu tetovažu, velika je verovatnoća da vam neće biti i poslednja. Predlažemo da počnete sa decentnim-mikro tetovažama, da biste kasnije odlučili da li ste spremni da se upustite u ozbiljniji art projekat na svome telu.

Šta treba znati?

Bile to male tetovaže ili veliki, pravi umetnički radovi, princip kod svakog tetoviranja je isti. Sve kreće od vaše odluke, ideje i odabira pravog tattoo majstora za stil vaše tetovaže. Lepo je imati gotovu ideju i tako skratiti proces, ali je i lepo svoju ideju prepustiti tattoo majstoru, koji će odraditi svoju interpretaciju. Neki od nas su hrabriji, neki malo manje, ali ako izaberete profesionalca – što se definitivno preporučuje, poverenje u njega je najbitnije. Krajnji rezultat će zaista biti pravo umetničko delo na vašem telu koje ostaje zauvek.

Briga i nega

Svaki tattoo majstor će vam jako dobro objasniti kako se o tetovaži brine, na šta trebate paziti i obratiti posebnu pažnju. Na vama je da to poslušate i budete maksimalno odgovorni prema svom telu, kako kasnije ne bi imali lošu tetovažu ili još gore, neke nerešive posledice. Ljudi koji se puno tetoviraju vrlo često će vam reći da su neke tetovaže zažalili, neke prekrili, a neke ih posebno podsećaju na vremena kad su bili malo “luđi” nego sad i to je skroz okej. Ako volite minimalizam i mislite da vam ljubav neće prerasti u još veću ljubav, krenite s malim, decentnim i jednostavnim tetovažama. Manje će boleti, biće brže gotove, a gotovo su neprimetne. Možda vas inspirišu i neke od ovih fotografija.

Učitati još
Zatvori