My Moon Mirror: Magična ručno rađena ogledala inspirisana Mesecom
My Moon Mirror: Magična ručno rađena ogledala inspirisana Mesecom

My Moon Mirror: Magična ručno rađena
ogledala inspirisana Mesecom

Spremite se da kročite u Mesečev svet ogledalima koji će uneti magiju Meseca u vaš enterijer. My Moon Mirror je brend ručno rađenih ogledala inspirisanih mesecom iza koga stoji kreativni mladi par iz Beograda.

Dobro došli u Mesečev svet uz My Moon Mirror

Inspirisani prirodom i Mesečevom lepotom, mladi par dosetio se da napravi dekorativni komad koji će uneti nebesku energiju u svaki prostor. Ova ogledala učiniće vaš enterijer mestom koji zrači mističnom energijom Meseca.

Ljubitelji enterijera, ali i svi uživaoci lepog, znaju vrednost značenja kvalitetno ručno rađenog proizvoda u koji je unešeno mnogo ljubavi. S razlogom sve više ljudi uviđa značaj podrške malim brendovima i okreću se njima u potrazi za jedinstvenim handmade proizvodima. Ovaj brend vam daje priliku da ukrasite vaš enterijer potpuno personalizovanim komadom, gde možete da birate sve od boje ogledala, pa do njegove veličine. Svako ogledalo potpuno je unikatno, i možete biti sigurni da je ono napravljeno sa mnogo pažnje samo za vas.

Gde možemo da ih nađemo?

Ukoliko želite da unesete malo Mesečeve magije u vaš enterijer, My Moon Mirror ogledala možete naći na njihovom zvaničnom instagram profilu. Sva pitanja i ideje možete uputiti mladom paru, i zasigurno vas očekuje handmade proizvod nalik nijednom drugom.

Učitati još
Zatvori