Mirišljave sveće koje nas
asociraju na cozy jesen

Šta vas više asocira na jesen od toplog ćebeta i mirisnih sveća? To svakom prostoru daje onaj cozy ugođaj koji želimo kada temperature padnu i krenu kišni dani. Bez obzira na to koji miris odaberete, mirisne sveće mogu da vam poprave raspoloženje, umire vas ili potpuno uspavaju.

Ni na šta od toga se nećemo buniti, kada krenu nešto manje lepi dani. Što se mirisnih sveća tiče, bitno je odabrati one koje će prostor ispuniti lepim i blagim mirisom. Ne želimo da one budu prejake, niti da nas od njih boli glava. Stoga je bitno odabrati one čiji nam miris prija, i koje nam neće dosaditi nakon nekog vremena.

Biramo prirodne mirisne sveće

Mirisne sveće volimo i zato što ih je jednostavno koristiti.  One dolaze u svom estetski primamljivom pakovanju, ili staklenoj čaši. Ukoliko ne volite da koristite klasične upaljače, u Zara Home-u možete kupiti sjajne xxl šibice za jednokratnu upotrebu. Sveće su stvorene za uživanje i budjenje raznih čula, samo nemojte zaboraviti da ih ugasite pre odlaska na spavanje.

Kada biramo mirisne sveće, želimo one čiji će miris ostati u prostoriji i nakon što ih ugasimo. Želimo one koje će od našeg prostora napraviti wellness oazu u kojoj ćemo uživati dugo nakon njihovog korišćenja. Takođe, najradije biramo sveće od prirodnog voska i s pamučnim fitiljem, ručno rađene.

Ako vas još uvek nismo ubedili da vam treba jedna fina mirisna sveća, setite se samo ugođaja koji one stvaraju. Ona polumračna, romantična atmosfera je sve što želimo, pa makar bili i single. Još kada uz dobru atmosferu dobijemo i prostor ispunjen privlačnim mirisom, nema bolje kombinacije od te. Savršen setting za uživanje u vremenu za sebe.

Učitati još
Zatvori