Kruže glasine da je Leonardo DiCaprio verio manekenku Vittoriu Ceretti – venčanje uskoro?
Kruže glasine da je Leonardo DiCaprio verio manekenku Vittoriu Ceretti – venčanje uskoro?

Kruže glasine da je Leonardo DiCaprio verio manekenku Vittoriu Ceretti – venčanje uskoro?

Is it official?

Holivudom kruže glasine da je večiti neženja Leonardo DiCaprio zaprosio svoju devojku, italijansku manekenku Vittoriu Cerreti.

Par je nedavno uslikan na outdoor ručku u Los Anđelesu i u prvom planu bio je bling prsten na manekenkinoj ruci koji su paparaci uspeli da uslikaju u raznim close up varijantama i sada se poteže pitanje – da li nas čeka gala celebrity venčanje na, recimo, Sardiniji? Definitivno guest lista koju bi smo voleli da vidimo.

”THE 25 CLUB”

Predmet debate na socijalnim mrežama godinama unazad je činjenica da Leonardo DiCaprio dejtuje devojke do njihove 25. godine, nakon čega prekida vezu i nalazi novu (i mlađu) izabranicu. Vittoria Ceretti rođena je u junu 1998. godine što implicira da za par meseci puni 26, a ako je istina da su ona i glumac vereni to znači da je ona definitivno “the one”.

Manekenka već ima jedan brak iza sebe, a pričalo se i da je on okončan upravo zbog Leonarda i njihove veze koja je započeta sredinom prošle godine od kada par uživa u putovanjima i skladnom odnosu.

Zanimljiva činjenica je i ta da Leonardo po ocu vuče italijanske korene pa bi plot twist kao što je brak sa Italijankom bio veoma zanimljiva konačnica za večitog holivudskog plejboja.

Leonardo di caprio

Dating history

Leonardova veza koju najviše pamtimo bila je ona sa brazilskim supermodelom Gisele Bundchen, i njih dvoje su svojevremeno bili prava reprezentacija termina power couple.

Poslednja veza pre Vittorie navodno je bila sa Gigi Hadid, a glumac je par godina pre nje proveo u skladnom odnosu da Camilom Morrone (koju je ostavio par dana pre 25. rođendana).

Da li je Leonardo poželeo da se skrasi u svojoj pedesetoj, ili ova navodna veridba nema veze sa godinama već činjenicom da je konačno našao pravu? Navijamo da se ovaj italijanski heritage nastavi kroz novu generaciju i obećavamo da, ako do venčanja dođe, zajedno komentarišemo autfite zvanica.

Foto: Profimefia, Instagram / @vittoria / @stylemonument

Učitati još
Zatvori