Khloe Kardashian i Tristan Thompson očekuju svoje drugo dete preko surogat majke
Khloe Kardashian i Tristan Thompson očekuju svoje drugo dete preko surogat majke

Khloe Kardashian i Tristan Thompson očekuju svoje drugo dete preko surogat majke

Vest da će Khloe Kardashian i Tristan Thompson postati roditelji po drugi put, i to preko surogat majke, zvanično je potvrdjena. Iako nisu u skladnom emotivnom odnosu, dete je začeto u Novembru 2021. godine i svet će ugledati za nekoliko nedelja. Khloe je više puta isticala kako želi još dece, uprkos turbulentnoj vezi sa Tristanom koja traje preko pet godina. Izvori kažu da je uvek bilo pomena da postoji mogućnost surogat majke jer je jako želela da oba njena deteta imaju istog oca, bez obzira na prirodu njenog i Tristanovog odnosa.

Za Khloe svi kažu da se fenomenalno snalazi u ulozi majke, tako da su je porodica i prijatelji podržali u ovoj izazovnoj oduci uprkos tome što se krajem prošle godine saznalo da je anonimna žena rodila Tristanovo dete. Iako su tada bili u pomirenju, ona je rešila da tada emotivno raskrste svoje puteve zauvek. Medjutim, surogat majka je već tada nosila začeti plod koji je toliko dugo iščekivan. Vlasnica brenda Good American čvrsto je ostala pri odluci da ima još jedno dete i da sa Tristanom ostane u korektnim odnosima radi zajedničkog starateljstva.

Ono što smo takodje primetili je definitivno to da je Khloe Kardashian poslednjih par meseci dovela liniju do savršenstva. Da li je to onaj čuveni revenge body u pitanju ili je jednostavno rešila da sebe stavi na prvo mesto potpuno je nebitno. Što se nas tiče, Khloe slobodno može da ponese titulu trenutno najzgodnije sestre Kardashian jer je njeno telo u vrhunskom treningu i iz njega je izvukla ono najbolje. Sada, u godini svoje najbolje forme ikada, nikad spremnija dočekaće svoje drugu, dugo očekivano dete.

Photo: Profimedia ; instagram.com

Učitati još
Zatvori